Teaser Poster Superman Returns

Een geslaagde promotiecampagne gaat hand in hand met een hoge box-office. Uiteraard is de prijs die je betaald voor de affiches en de trailers een zware kost die kan oplopen tot 50% van uw totaalbudget. In Europa zal de promotie nauwelijks oplopen tot 5%. Achteraf zijn we dan verbaasd dat Amerikaanse cinema zo gemakkelijk verkocht wordt bij ons.

En ondertussen is er de Superman Returns Teaser Poster en een hoop alternatieve exemplaren zullen zeker nog volgen. Amerikaanse filmstudio’s beginnen steeds vroeger met de promotie van hun films. In deze versie zien we superman door de blauwe lucht scheren met het volk tussen de wolkenkrabbers die de regenboom schim aanschouwen. Het deed me trouwens denken aan de teaser poster van Superman 2, met een gelijkaardig reactieshot van de mensen in de straten van Metropolis. Maar deze is stukken minder dramatisch en eerlijk gezegd nogal goedkoop en weinig origineel. Alles wat een Superman Returns film niet zou mogen zijn! De exemplaren van de fans zijn in dit opzicht stukken beter: 1, 2, 3, 4, 5, 6. Zelfs al knipoogjes naar wat ons misschien te wachten staat: Batman vs. Superman of nog beter, Elisha Cuthbert als Supergirl. Aan creativiteit is er bij de fans zeker geen gebrek. Laten we hopen dat dit ook het geval is bij Bryan Singer, want zijn bruuske overstap naar Superman is bij vele X-men fans in het verkeerde keelgat geschoten…

Hier is trouwens ook de nieuwe Superman Returns site.

2 Comments

 1. Gunter R.

  Als webmaster van de niet-officiele Belgische website wil ik U toch even helpen door te vermelden dat de Iskander poster die U aanduid als de officiele NIET de officiele poster is.Nooit geweest trouwens.Mr. Salim heeft ook nooit ergens laten uitschijnen dat dit het dit zou zijn ook niet.
  Verder dan ook geen opmerkingen.
  Succes nog met Uw blog.

  Reply
 2. dave

  ik kan lezen in mijnpost heb ik nergens geschreven dat dit de “officiële” poster zou zijn. Ik heb wel “teaser-poster” geschreven.
  Succes nog met jouw site.
  ; )

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *