Lindsay Lohan heeft kritiek op oscar-winnaars

Voor de tweede keer is Angelina Jolie uitgeroepen tot de meest sexy vrouw volgens het mannenmagazine FHM. En misschien wel terecht. Ik ben geen specialist in het keuren van vrouwelijk vlees, maar afgaand van haar acteertalent en haar verstandige antwoorden op idiote vragen van rode loper journalisten, mag ze van mijn part gerust met de titel lopen. We kunnen enkel hopen dat onze volgende Miss Belgium Beauty maar aan haar enkels zou komen. Samen met Sandra Bullock zijn het actrices die met beide voeten op de grond staan.

Actrice Lindsay Lohan trekt echter de aandacht op een heel andere manier. Ze heeft niet meteen veel acteertalent, laat staan zangtalent, maar kan misschien na een paar jaartjes gisting nog wel uitgroeien tot iemand die een emotionele en geloofwaardige acteerprestatie kan neerzetten. Persoonlijk denk ik dat ze vooral zal uitblinken in de boekjes als de next-kate-moss-problem-child.

Toch vond ze het opportuun een paar lompe uitspraken te doen over een paar oscarwinnaressen. En daarmee kwam ze snel in de pers. Wel het is haar gelukt, en ze staat bij deze eveneens op De Ultieme FilmBlog. Actrices zoals Lindsay Lohan worden niet geprezen door hun acteer-talent, dan wel hun (opgefokte) populariteit.


Foto door Quantrell D.Colbert van Lindsay Lohan © 2013 Dimension Films. All Rights Reserved.

Contact Music schrijft het volgende: Teen star Lindsay Lohan has delivered a subtle dig at oscar winners Charlize Theron, Halle Berry and Nicole Kidman as part of a tirade about stars who get ugly just to win an Academy Award. All three actresses won Best Actress honours for ditching the glamour to play a serial-killing lesbian (Theron, Monster), a desperate single mother (Berry, Monster’s Ball) and a suicidal writer (Kidman, The Hours) – but Lohan is far from impressed.

She says, “With movies now, it’s very easy for a girl to dumb herself down or look ugly or be naked or be a lesbian or gain weight – those are the ones that win Oscars.”

Russell Crowe is ook een acteur die vaak eens zijn ongezouten meningen uit, maar hoe egocentrisch de man ook in elkaar zit, het is en blijft een schitterende acteur met een geweldig charisma. Ik juich vrije meningsuiting toe, laat dit duidelijk zijn. Maar vrije meningsuiting lokt ook vrije meningen uit aan uw adres, zeker wanneer de uitspraken nogal aan de infantiele en kortzichtige kant zijn. Dit meisje heeft nog niets bewezen en gaat zomaar eventjes 3 talentvolle vrouwen aanpakken die al hebben bewezen dat acteren voor hen meer dan een job is. Misschien denk ze ook van Cathy Bates dat ze een oscar heeft gekregen voor Misery omwille van haar gewicht.

Waarop wacht je nog, Lindsay? Ga je maar snel vetmesten. Aan het domme voorkomen hoef je al niets meer te doen. En binnen de korste keren haal je eens de pers met een oscar in plaats van een nieuw schandaal. Maar misschien is er nog een carrière weggelegd voor de rondborstige LiLo als fotomodel. Hiervan getuigen haar pics hieronder. Met haar wasted & don’t give a f@ck-attitude zal ze wel heel wat covers bekleden de komende maanden en jaren. Dat staat nu al vast.

***Related Posts***
13/08/2007: Matt Damon doeth et beter dan Lindsay Lohan
29/07/2007: Lindsay Lohan in I Know Who Killed Me
29/07/2006: Lindsay Lohan krijgt op haar donder
12/06/2006: Jessica Alba vervangt Lindsay Lohan op de set van Bill
21/07/2005: Lindsay Lohan bij Robert Altman

3 Comments

 1. Sine Metu

  🙂

  Reply
 2. maffioza

  Ik vind haar nu niet meteen het grootste licht, maar ergens heeft ze wel een punt als ze zegt dat een ‘extreme make-over’ meer kansen geeft op een oscar.

  Ik wil niks afdoen aan de prestaties van Charlize Theron, Halle Berry en Nicole Kidman maar ik twijfel eraan moesten zij een oscar gewonnen hebben (en dan vooral de eerste twee), als zij zich niet van hun lelijkste kant laten zien hadden.

  Anderzijds nu Lindsay Lohan dit weet, staat natuurlijk niks haar in de weg om hetzelfde te doen. Of ze daarin zal slagen, is een heel andere vraag.

  Reply
 3. janssen tom

  ik vin ze een heel toffe schoon soms wild kwil haar echt leren kennen en maakt ni uit wa ze allemaal zeggen ik zien ze graag ontmoeten maar das moeilijk te vragen ikhoop dat iemand mij helpt zien ze echt heelgraag grt tomxxx (janssen.tom@hotmail.com

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *