Romance & Cigarettes van John Turturro afgewerkt

Het ziet er naar uit dat acteur/regisseur John Turturro uiteindelijk zijn 3de langspeelfilm Romance & Cigarettes heeft afgewerkt. In de hoofdrollen zien we James Gandolfini, Susan Sarandon, Steve Buscemi en Kate Winslet en gaat over een New York’s echtpaar die elkaar bedriegen. De man komt in de problemen wanneer zijn vrouw en maîtresse (een salsadanseres) elkander niet meer kunnen uitstaan. En aangezien het echtpaar moeilijk met elkaar kan communiceren barsten ze regelmatig uit in gezang. Ja, u hoort het goed. Het gaat dus over een musical.

De film had al een lange tijd geleden moeten afgewerkt zijn, maar omwille van een kleine catastrofe op de set werd alles een stuk opgeschoven. Kate Winslet was bezig met de opname van een droomsequentie waarin haar lover zijn droom visualiseerde als dappere brandweerman die haar uit de vlammen komt redden. Tussenin takes begon de vlammen echter uit te slaan op het decor en kwam het gebouw in vuur en vlam te staan. Nog een geluk dat er een paar pompiers op de set aanwezig waren om Kate van de vlammen te redden. De productie houdt wel vol dat de Titanic-actrice nooit een gevaar heeft gelopen. Brandweerwagen kwamen aangestormd en acteur Steve Buscemi, die voor zijn acteercarrière nog brandweerman is geweest, hielp de mannen een handje bij het doven van het vuur. Het duurde een uur om het vuur te doven, maar niemand werd gewond.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *