Die Hard 4.0 met Ben Affleck?

Blijkbaar heeft Bruce Willis zijn oog laten vallen op ‘ik’ Ben ‘een slecht acteur’ Affleck, voor de sidekick van John McClane in Die Hard 4.0. Dit is op zijn minst een betreurenswaardige keuze, gezien we nu wel weten waar de klemtoon zal liggen. Vergeleken met de eerste Die Hard film, waar we nog echt konden spreken van een actie thriller, verglijdt de reeks af naar pure slapstick met idiote replieken en staaltjes erbarmelijk acteerwerk. En dat allemaal van de hand van Predator-en-The Hunt for Red October-regisseur John McTiernan. Helaas maakt de man nog maar beschamende popcorn films van de type Rollerball.
Movieweb schrijft het volgende:

armageddon_ben_affleck_bruce_willis.jpg
Bruce Willis & Ben Affleck in Armageddon © Touchstone Pictures

“Word is Affleck is in final talks to join Bruce Willis in the $130M blockbuster Die Hard 4.0 Willis, who reprises his role as singlette- adorned law-man John McClane in the film, has been beseeching for a project to work with now good friend Affleck, whom he co-starred with in 1998’s Armageddon with, for several years – initially suggesting him for Tears of the Sun.

When Affleck was unable to do that movie they idea of them working together again was put on hold, until Willis was asked for some ideas on who he thought should play his son in Die Hard 4.0

Ja, u leest goed. In de film zou Affleck de zoon spelen van Willis. Hoe krankzinnig is dit nu?! Waarom nog niet de grootvader? In ieder geval is de zoon niet helemaal verzonnen, gezien het zoontje van McClane even te zien is in de eerste film. In ieder geval, deze film boeit me al een heel stuk minder. Vooral na het zien van het duo in actie in Armageddon. Affleck is nu ook niet meteen de beste acteur, vooral wanneer hij grappig wil overkomen. Maar als hij ernstig blijft, kan hij nog net door de beugel (The Sum of All Fears, Good Will Hunting).

***Related Posts***
27/01/2007: Die Hard 4: Live Free or Die Hard trailer
05/10/2006: Jeffrey Wright gecast in Die Hard 4
05/08/2006: Die Hard cast Justin Long
02/06/2006: Die Hard 4.0 regisseur bekend
23/05/2006: Bijna een ‘groen licht’ voor Die Hard 4.0
25/11/2005: Luc Besson regisseert Die Hard 4.0 ?
15/04/2005: Die Hard 4.0 krijgt Franse regisseur ?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *