Spider-Man 3 kiest voor Thomas Haden Church

Een beetje een vreemde keuze voor de rol van de aartsrivaal van Spiderman in het nieuwe Spider-Man 3 spektakel van Sam Raimi. De Sideways-acteur Thomas Haden Church zal volgens de Hollywood Reporter in aanmerking komen als de insectenverdelger bij uitstek.

Welk personage hij zal vertolken laten ze nog even in het midden, maar laten we allemaal een kaarsje opsteken voor Venom. Ik zag gisteren dat de paus nog “Venom, Venom” mompelen. Dit zou toch niet meer verkeerd kunnen lopen. Toch doen ook een paar geruchten de ronde dat het wel eens Sandman zou kunnen zijn. Dan zou dit meteen betekenen dat er twee rivalen voor Spider-Man klaar staan. Een op zijn minst speculatieve insinuatie.


Thomas Haden Church in Spider-Man 3 © Sony Pictures Home Entertainment

Church was een paar jaar geleden het prototype van een B-acteur, met miserabele vertolkingen in George of the Jungle of de tv-serie Ned & Stacey. Maar met de oscar-nominatie voor Beste Acteur in een bijrol voor Sideways lijkt het tij de keren voor de 44jarige acteur. Ik ben benieuwd…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *