Elisha Cuthbert en Paris Hilton in House of Wax

Dat Dark Castle, het kleinere broertje van Warner Bros, zich toespitst op het horror-genre is lovenswaardig. Maar jammer genoeg zijn de films meestal niet om aan te zien. Ik denk maar aan Ghost Ship, Thir13en Ghosts of Gothika.

elisha cuthbert,paris hilton,house of wax,thir13en ghosts,gothika,ghost ship,pics,horror

Ze blijven echter wel proberen, maar hun laatste project lijkt ook een straight-to-garbage film. Ik heb het over House of Wax.

De trailer van de film lijkt het ene cliché na het andere lustig aan elkaar te knopen en op hun website is naast hun leuke affiche niet onmiddellijk iets wereldschokkends te zien. Alles wijst erop dat de film het zoveelste teenage-horror-afkooksel is. De film is eigenlijk een soort remake van de klassieker House of Wax (1953) met Vincent Price. Maar we zijn dus ver van het origineel met deze remake.

De korte inhoud klinkt als volgt: Een groep vrienden op weg naar een American football game, stranden met autopech in een afgelegen stadje. Ze zoeken hulp bij een garage, maar de ogenschijnlijk vriendelijke eigenaar heeft lugubere plannen met het stel. De belangrijkste attractie van de buurt, het wassenbeeldenmuseum, blijkt namelijk uitgebreid te zijn tot een hele stad vol opgezette lijken. Het leven van de tieners staat op het spel en ze moeten zien weg te komen voordat ook zij als wassenbeelden eindigen.

Maar het probleem van deze film ligt niet zozeer bij hun plot, dan wel bij de keuze van hun acteurs. De 24-actrice Elisha Cuthbert is een streling voor het oog, maar het is eigenlijk geen grote actrice. En wat is die zever met Paris Hilton?? Als er nu één actrice is die niet hoeft omhuld te worden door een laagje wax, dan is het toch wel die barbie-pop. Waarom moest zij weer zo dringend in een film??? Corrigeer me als ik fout ben, maar is die truttebel niet bekend omwille van haar blote borsten te tonen in een sexvideo met haar vriendje, het verwende kieken uit te hangen in een reality show en geboren zijn in een rijke familie??? Ik snap echt niet waarom mensen die jarenlang bezig zijn met acteren plots worden gedubbeld op de pechstrook door een talentloze verwaande teef. De trailer maakt trouwens al overduidelijk dat ze in het beste geval slechts een minuscule figurantenrol moest krijgen. Somebody wake me up I must be dreaming !

***Related Posts***
02/03/2006: Mariah Carey opnieuw voor de camera tegen beter weten in
04/12/2005: Avril Lavigne in The Flock
04/11/2005: Bij MTV slaat de verwarring toe
02/06/2005: Fred Durst in Population 436
30/04/2005: Jessica Simpson in The Dukes of Hazzard
19/03/2005: Paris Hilton in House of Wax
04/03/2005: Pink in Catacombs
05/01/2005: Britney Spears In the Pink
04/01/2005: Jenny McCarthy in Dirty Love
02/12/2004: Usher In the Mix
15/10/2004: Marilyn Manson in Wonderland
11/10/2004: Eminem in de voetsporen van James Bond

7 Comments

 1. Dries

  ik wist niet eens dat paris hilton een actrice was. Maar als ik een gok mag wagen, geeft de regisseur in laatste instantie nog vlug twee rollen verwisseld zodat hilton snel werd vermoord, en hij van dat wijf af was!

  Reply
 2. dave

  ben jij al naar BIFFF geweest? Goeie films gaan zien? Ik heb denk ik de ene klote film na de andere gaan zien. Serieus ontgoocheld!! Gisteren Trauma en Police Story…niet meteen aanraders !
  🙁

  Reply
 3. Dries

  sorry, niet naar het biff geweest; das in brussel vent; das een uur sporen, vanuit kortrijk, ik ben nie echt zo’n grote filmfreak. gewoon af en toe naar de cinema – als ik aangenaam gezelschap vind – of een gedownloade versie bekijken -als ik met een cashflow zit.

  Reply
 4. dave

  Dan zit jij momenteel tussen de kraampjes van de paasfoor !!!
  Ken je soms Johan Vandewoestijne ? Horror/Gore producer uit de streek.

  Reply
 5. psychoman

  de film vond ik helemaal niet zo slecht, maar dat komt omdat ik er ok geen korte inhoud van gelezen had. En dat die onnozele bitch van een hilton in de film meedoet stoorde me helemaal niet meer wanneer ik haar op een leuke wijze aan haar einde zag komen. Dit stuk was dan ook hilarisch.

  Reply
 6. dave

  ik heb de film gedownload en de kwaliteit was zo laag dat ik zelfs het gezicht van Hilton niet heb gezien. De DVD-kwaliteit blijkt zelfs nog erger te zijn, want daarop kan je het gezicht van Hilton WEL zien.
  😉

  Reply
 7. Ivo

  Ik vind de film wel goed !! Elisha Cuthbert is echt Facking knap in deze film !! Ik heb de film ook eigenlijk gezien om dat zei der in speelt :} ! majaah de cast vond ik wel goed ! Zelfs Paris vond ik wel goed ! denk wel dat ze der best heb gedaan ! maar dat is myn mening dus niet tegen me zeiken !

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *