CSI: New York in de startblokken

Een van mijn favoeriete series, naast “24” is zonder enige twijfel CSI. En toen ik het nieuws vernam dat Quentin Tarantino een aflevering van CSI: Miami zou regisseren, moest ik dit toch even posten. Het zou gaan om de laatste aflevering van het seizoen en zou compleet in handen zijn van Quentin (zowel regie als script). Woehoe !!!

Het is trouwens niet de eerste keer dat Quentin zich waagt aan een aflevering van een televisieserie. Zo was er eveneens E.R.. De producer Mendelsohn weet het volgende te zeggen in de Hollywood Reporter:

“He knows everything there is to know about ‘CSI,’ and he is into the whole mythology of ‘CSI,’ “ Mendelsohn voegt er aan toe. “Quentin came in a couple of weeks ago. We had a story meeting with the writers. He had a great idea, and it was so much fun to have him in the room. … We are positively giddy.”

Binnenkort mogen we ons ook verwachten aan CSI: NY. Na William L. Petersen (CSI), David Caruso (CSI: Miami), is nu Gary Sinise aan de beurt. Een acteur die minstens twee voortreffelijke rollen op zijn naam heeft in Forrest Gump en Snake Eyes. De serie is dus een spinoff en gaat ook over de forensische inspecteurs die high-tech wetenschap toepassen om bewijsmateriaal te verzamelen, in dit geval in de Big Apple. Die eerste beelden die ik heb gezien geven me snel de indruk dat deze reeks misschien ook de meest duistere zal zijn. Dit, in fel contrast met CSI: Miami.

7 Comments

 1. Dave

  De eerste aflevering is trouwens vanavond te zien op VT4 (23.35 – 00.25)!
  Zeker kijken dus !

  😉

  Reply
 2. Peter

  24 cker ook mijn favo serie…zondag CSI NY en da wordt genieten want GAry Sinise is 1 van mijn favo acteurs ( hij moet in 24 😛 )

  Reply
 3. dave

  uuuut !

  😉

  Reply
 4. dries

  jouw artikel vergeet een belangrijk feit,
  quentin tarentino heeft ook al in 3 afleveringen van de serie Alias een gastrol gehad (The Box 1 en 2 in seizoen1 en ook nog een aflevering in seizoen3) Hij is naar het schijnt een grote fan van deze serie.

  Alias is volgens mij trouwens een betere serie dan 24.

  Reply
 5. karen

  wie ben ik om dries tegen te spreken 🙂
  ik vind alias persoonlijk ook veel beter dan 24

  Reply
 6. dave

  dringend de dvd-box van Alias gaan huren. Slechts een paar afleveringen gezien.

  Reply
 7. DD

  merci

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.