Costner terug als Prince of Thieves

De meningen liggen nogal uiteen wanneer er wordt gesproken over Kevin Costner. En dat is te begrijpen, gezien de man zowel in staat is van het beste (Dances with Wolves, JFK) als van het slechtste (Waterworld, The Postman). Toch straalt de man heel veel charisma uit op het witte doek en kijk ik eigenlijk wel altijd uit naar zijn volgende projecten, en dat zou wel eens een vervolg kunnen worden op Robin Hood: Prince of Thieves. En gezien de keuzes van zijn laatste films niet meteen een indruk hebben nagelaten is het begrijpelijk dat hij resoluut kiest voor een vaste entertainment waarde.

Volgens het magazine Ananova wil hij een film maken over de personages die nu iets ouder zijn geworden. Costner:

“I am a little older – I could take the whole story a stage further which is an idea I am working on at the moment.”

Het idee is niet helemaal nieuw want ik herinner me een film Robin and Marian uit 1976 over Robin op pre-pensioen. Waarom maken ze nu eens geen vervolg op The Untouchables met De Niro, Costner, Garcia en De Palma achter de camera?!? Uiteraard 100% fictie, maar ook 100% pure en onversneden cinema.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *