Angelina Jolie krijgt nieuwe rol als spionne

Na Mr and Mrs Smith zal Angelina Jolie opnieuw te zien zijn als vrouw van een spion. Volgens Coming Soon zou ze de hoofdrol delen met Matt Damon in het CIA-verhaal The Good Shepherd (2006). En wat deze film zo opmerkelijk maakt, is de aanwezigheid van Robert De Niro als acteur en regisseur van de film. Dit zou na de knappe A Bronx Tale de tweede keer zijn dat De Niro in de regisseursstoel zetelt.


the_good_shepherd_angelina_jolie.jpg
© Universal Pictures

Het script is van de hand van Eric Roth (The Insider, Forrest Gump, The Horse Whisperer) en is gebaseerd op de ervaringen van een CIA-agent, wiens huwelijk overhoop is gegooid door de stress en de moeilijkheden van de job als spion.

Het productiebudget van de film is maar liefst 110 miljoen dollar. Men kan zich dus verwachten aan een soort Mission:Impossible-achtig vehikel. Hopelijk iets minder MTV en iets meer spionage. We zullen zien. Opmerkelijk is het commentaar van Graham King die de film toch niet zal produceren:

“I walked away from that. It is one of the best screenplays I have ever read, but Bob (Robert De Niro) wants to shoot it early next year and I’m just not ready for that. I want to enjoy the next few months with The Aviator.”

Eén van de beste scenario’s die hij ooit heeft gelezen. Wow! Ik ben echt wel benieuwd. En met Angelina Jolie in de rangen kan dit toch niet meer ontsporen.

De beauty Angelina Jolie werd geboren in L.A. in 1975 als dochter van Oscarwinnaar Jon Voight. Haar ouders scheidden toen Angelina nog heel klein was en ze bleef bij haar moeder in L.A. Angelina zegt ook altijd dat ze haar liefde voor acteren helemaal niet aan haar vader te danken heeft maar veel meer aan haar moeder die Angelina altijd meenam naar toneelstukken.

Zij werd eerst model en ging later acteerlessen nemen bij het beroemde Lee Strasberg Theatre Institute. Ze maakte van haar tweede naam haar achternaam zodat niet iedereen haar meteen met Jon Voight zou verbinden.

Jolie keerde terug op het witte doek. In Playing by Heart speelde ze een extraverte actrice die verliefd wordt op de hopeloos verlegen Ryan Phillippe. The Bone Collector waarin ze tegenover Denzel Washinton speelde, deed heel Amerika aan haar voeten doen liggen. Met Lara Croft: Tomb Raider toonde opnieuw dat ze niet alleen over acteertalent beschikte, maar tevens over een paar stel stevige borsten en uitpuilende lippen. Zij draagt de film zoals niemand anders had kunnen doen.

Op het persoonlijke vlak verliep het allemaal wat minder voorspoedig. Angelina trouwde in 2000 met de acteur Billy Bob Thornton. Samen adopteerden ze het Cambodjaanse weesje Maddox, maar al snel werd ze door haar tweede man verlaten. Jolie heeft het echter te druk om lang in de put te blijven zitten. Bijvoorbeeld vanwege haar werk als ambassadeur voor ontwikkelingssamenwerking van de Verenigde Naties. In 2004 ontleent ze haar stem aan typetje Lola, een zwoele vis in de animatiefilm Shark Tale. In datzelfde jaar is ze tegenspeler van Jude Law, die ook een vlucht maakt in zijn carrière, in Sky Captain and The World of Tomorrow. Alexander volgt kort daarna, waarin ze de moeder speelt van Alexander de Grote (Colin Farell).

Ondertussen heeft ze het hartje gestolen van Brad Pitt, van onder de neus van Jennifer Aniston. Of het iets zal worden zal de toekomst uitwijzen. In ieder geval heeft Brad zijn handen vol.

7 Comments

 1. silvio_B

  Kline vraagje…zijn die lippen nu bijgespoten of niet?!?

  Reply
 2. dave

  ik zal er eens op letten de volgende keer dat ik haar zoen !
  😉

  Reply
 3. gwendoline

  nice blog dave

  Reply
 4. ...

  wat een hoer

  Reply
 5. naaivot

  wat een lekker ding 😉

  Reply
 6. voetbal.be

  mag altijd is een fotoshoot voor http://www.voetbal.be komen doen

  Reply
 7. ventiel

  Heeft die nu haar lippen opgespoten, of is het puur natuur???

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.