Sandra Bullock en Keanu Reeves opnieuw een filmduo

Het dynamische duo, Keanu Reeves en Sandra Bullock, uit de actiefilm Speed, zullen opnieuw tezamen komen voor de remake van de Koreaanse Siworae (Il Mare) van Hyun-seung Lee (Blue In You, Sunset Into Neon).


The Lake House © Warner Bros.

Korte inhoud: Alex Burnham (Reeves), een gefrustreerde architect, die op zijn buitenverblijf aan de zee leeft, vindt op een dag in zijn brievenbus een brief van een vrouw waarvan de datum 2 jaar in de toekomst ligt. Haar voorspellingen over “het verleden” blijken verbazend nauwkeurig te zijn. Kate Forster (Bullock), de vrouw in kwestie, is ervan overtuigd dat haar brief is teruggereisd naar 1997. Ze begint een briefwisseling met haar pennenvriend uit het nabije verleden. Ooit verloor ze haar bandrecorder in het treinstation. Wanneer ze aan Alex vraagt om het apparaat te gaan zoeken, vangt hij een glimp op van Kate, die natuurlijk niet weet wie hij is. Wanneer Kate’s grote liefde uit de Verenigde Staten terugkeert met zijn nieuwe verloofde is de eenzame dokter plots over haar toeren. Ze schrijft naar Alex en vraagt hem te beletten dat de man van haar dromen naar de VS reist. Alex, die ondertussen smoorverliefd is geworden op Kate, maakt van zijn hart een steen en probeert de toekomst te veranderen.

De film zal The Lake House (2006) heten en kan vanwege de interessante premisse zeker mijn aandacht wekken. Het scenario wordt geschreven door David Auburn en de regie is in handen van de Argentijnse Alejandro Agresti, die het Gouden Kalf won in Nederland voor zijn film Valentin.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *