Tron krijgt misschien een update

Dit is schitterend nieuws. Blijkbaar is Disney bezig met besprekingen over de remake van Tron. Niet dat ik daarmee wil beweren dat ik de eerste film verschrikkelijk vond. Integendeel. Tron is gewoon een mijlpaal in videogame films. De stijl en de look van de film is gewoon tot op heden nog steeds grandioos. Maar als er nu een remake is die denk ik een nieuwe richting kan krijgen in de nieuwe CGI-cinema, dat is dat toch wel Tron Coming Soon schrijft het volgende:

Disney has hired screenwriters Brian Klugman and Lee Sternthal to write a remake of Tron, the 1982 Steven Lisberger film about a computer programmer who gets sucked into the parallel world of a computer program, reports Variety.

Een tijd geleden, en ik spreek van misschien 2 jaar terug, waren er reeds berichten over een nieuwe Tron verfilming. De titel had iets weg van Tron V2.0. Maar de film is er uiteindelijk niet gekomen. Wel een animatiefilm die ‘niemand’ ooit heeft gezien. Hopelijk doen ze er iets mee en wie weet kan Jeff Bridges opnieuw van de partij zijn. Afwachten…

***Related Posts***
26/10/2010: Daft Punk goes Tron Legacy met “Derezzed” videoclip
26/07/2010: Nieuwe Tron Legacy trailer
12/12/2009: Tron Legacy met Jeff Bridges

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *