Kate Bosworth is de nieuwe Lois Lane in Superman Returns

Hier een klein berichtje over de nieuwe Superman Begins. Blijkbaar zou Kate Bosworth dan toch kans maken om gecast te worden als Lois Lane. U kent ze vast nog wel van de beach-movie Blue Crush. Er kwamen eerder zes mooie dames in aanmerking, maar blijkbaar gaf Bosworth net iets meer vonken met de nieuwe superman Brandon Routh. Ik had tevens ook gehoord dat Claire Danes voor de film zou aangesproken worden, maar dat is nu volledig van de baan. Toch jammer, want Claire vind ik toch nog altijd een betere actrice dan Bosworth. Trouwens, was Lois Lane geen brunette?

En hoe zit het dan met Lex Luthor’s rol? Is Kevin Spacey nog altijd in de running? Blijkbaar zou Spacey een paar problemen ondervinden met zijn planning van het Londense Old Vic Theater waar hij artistiek directeur is. Maar volgens de laatste berichten in Variety zou het officieel zijn: Lex Luthor zal gespeeld worden door Kevin Spacey!

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *