War of the Worlds van Steven Spielberg

Steven Spielberg is momenteel bezig met het draaien van zijn nieuwe film War of the Worlds in Griekenland, met Tom Cruise in de hoofdrol, op de vlucht van marsmannetjes. Volgens de opnameleider zou Spielberg later plannen hebben om de filmen bij hem thuis.

Daarvoor zijn er momenteel werken bezig bij hem om bijvoorbeeld zijn zwembad te laten verwijderen.

Familie Spielberg moet leuke tijden beleven, denk ik. Een filmploeg bij u thuislaten is altijd een beetje een verbouwing. Daarna wil hij op het klein baseball-veldje in de buurt een grote constructie bouwen om die daarna te laten exploderen.

Volgens de opnameleider vraagt de gemeente 50 dollar voor de reservaties van de parkingplaats in de straat, maar het bouw en afbraak-plan is nog ter discussie. Maar een “njet” zal er wel niet komen, vooral niet wanneer je Spielberg noemt. Toch wel even interessant om weten dat een figurant op een dergelijke grote Amerikaanse productie slechts 80 dollar verdient per dag.

Zo zie je dat met het budget van 120 miljoen dollar niet iedereen rijkelijk wordt vergoed. Kan je voorstellen wat het hier bij ons moet zijn.

Hier is tevens ook de link van de schitterende teaser-trailer.

3 Comments

 1. Sine Metu

  is da nie de film die de duurste film ooit zal zijn?
  of de duurste spielberg misschien?
  enfin, ik dacht zoiets opgevangen te hebben!

  Reply
 2. dave

  Dat was een promotiestunt van het betrokken agentschap. Blijkbaar bedraagt het productiebudget 120 miljoen. Duurste blijft tot nu toe nog altijd Spiderman 2.

  Reply
 3. Sine Metu

  zo’n zeikfilm de duurste film ooit! bah!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.