The Usual Suspects are Back !

Ha! We hebben ons best gedaan op de laatste filmkwis, georganiseerd door de 2 Brusselse filmscholen Sint Lucas en het Rits. Onze quiznaam is nog steeds The Usual Suspects, deze keer Gilles, Freddie en mezelf. Normaal 5 man per ploeg, maar we hadden zo eens zin om de studenten van de filmscholen eens te trotseren met halve ploeg. Zelf kom ik uit het Rits en mijn kwis-vrienden Gilles en Freddie uit Sint-Lucas, dus toen we op het einde uiteindelijk 1ste werden, was het wel een overwinning voor beide scholen. Oooh, zo schattig…

En van Usual Suspects gesproken is er, zoals college Karen van popcorn reeds poste, een mogelijk vervolg op de schitterende film van Brian Singer. En dit zou voor ons althans een waar geschenk uit de hemel zijn. Volgens Chazz Palminteri (speelt Dave Kujan in de film) zouden de gespreken reeds tot concrete pre-productie stappen hebben geleid. De werktitel is Searching for Keyser Soze. Het zal in ieder geval een serieus knappe regisseur en scenarist vergen om nog maar tot aan de knieën van de originele versie te komen. Hopelijk zetten ze er opnieuw Bryan Singer op. Kevin Spacey moet van de partij zijn willen ze een respectabel vervolg, maar gezien Bryan zal werken met Kevin op Superman Returns zou dat meteen 2 vliegen in één klap zijn.

2 Comments

  1. Sine Metu

    met jullie overwinning!

    Reply
  2. Dave

    dankewel ! Jij had waarschijnlijk ook wel goed gescoord, veel algeme filmvragen en foto-rondes.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.