Constantine met Keanu Reeves

Als jullie nog eens een sterke filmtrailer willen zien moeten jullie maar eens een kijkje nemen op de volgende site van de film Constantine, een film die op 13 februari in onze zalen uitkomt. Het is opnieuw een comic book verfilming, gebaseerd op de comic “Hellblazer”. John Constantine (Keanu Reeves) is een wereldreiziger en ietwat getormenteerde mysticus die paranormale verschijnselen onderzoekt. Hij moet samen gaan werken met een agente in een onderzoek naar een mysterieuze groepering genaamd The First of the Fallen. De regie van de film is in de handen van first-timer Francis Lawrence, die wijselijk beroep heeft gedaan op de Franse Director of Photography Philippe Rousselot. Ik heb een vrij goed gevoel over de film.

***Related Post***
21/11/2006: Constantine 2 in de maak met Keanu Reeves
21/02/2005: Videoclip makers vs reclame-regisseurs

2 Comments

 1. Sine Metu

  heb de trailer bekeken en ‘t ziet er echt niets voor mij uit.

  Reply
 2. Dave

  Ze hebben nochtans een goeie acteer-reactie in de trailer kunnen steken van Keanu Reeves, wat al een prestatie op zich is !!! Duistere, donkere en hippe thrillers zijn echter wel mijn dadda.
  🙂

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *