Sandra Bullock terug als Miss Congeniality

Een vrij goeie miss-verkiezingen film die ik ooit heb gezien was Drop Dead Gorgeous, met Denise Richards en Kirsten Dunst. Een film die er zo ‘over’ zat dat hij verrukkelijk was om naar te kijken.

Maar Sandra Bullocks Miss Congeniality vond ik nog zo slecht niet. Het is geen grote cinema, maar het was sympathiek, charmant en af en toe wel eens grappig.

Er is dus een vervolg aan de film, Miss Congeniality: Armed and Fabulous. Het is misschien wel een film die bestemd is voor een vrouwelijk publiek, maar ik ga deze film toch ook wel gaan …huren. Vooral nu ik weet dat onze William Shatner van de partij is.

Korte inhoud: Miss Congeniality 2 gaat dus opnieuw over FBI-agente Gracie Hart. Nu een een echte media-bekendheid is geworden ten gevolge van haar interventie op de Miss United States Pageant. Ze zit nu meer in de make-up kamertjes, dan dat ze op de schietstand staat in Virginia. Ze heeft ook een boek geschreven en laat geen moment onbenut om haar uitgave te promoten. Maar dit is niet meteen tegen de zin van de FBI-top die haar een beetje beschouwen als een beroemde mascotte, die ze kost wat kost willen beschermen van verdere onheil, zoals de kidnapping van 2 van haar vrienden. Maar hoe denk je dat ze daarop zal reageren?

***Related Posts***

28/04/2006: The Lake House trailer

20/01/2005: Sandra Bullock en Keanu Reeves in The Lake House

1 Comment

  1. Annickske

    van een slechte filmervaring gesproken !
    Tot nu toe de slechtste film uit 2005

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.