Jennifer Garner als Elektra

Wow, een spin-off van het barslechte Daredevil, dat is nog eens een stunt. De nieuwe en eerste actiefilm met Jennifer Garner in de hoofdrol heet Elektra (2005) en is reeds te bewonderen in de trailer. De voice-over is een beetje cheesy, maar uw aandacht zal toch worden afgeleid naar de mooie verschijning.

Normaal vind ik korte trailers de beste, maar hier heb je een beetje meer achtergrondinformatie, zonder essentiële plotwendingen te verraden. Hopelijk is het niet enkel maar een mooie verpakking. Ja, ze zal waarschijnlijk wel de wereld redden en alle slechteriken met haar drietand gaan bewerken, maar de trailer houdt zich vooral bezig met een korte presentatie van diverse personages. En het ziet er flitsend lekker uit, met evidente knipoogjes naar Zhang Yimou’s Hero en House of Flying Daggers, alsook naar de Kill Bill franchise.

Voor de mensen die nog niet stapel gek zijn op Jennifer Garner, wel deze film zou u waarschijnlijk wel kunnen overtuigen. Jennifer speelt de huurmoordenaares Elektra Natchios. Ze wordt opgeroepen door de Orde van de Hand (woooooh, ik vind Tarantino zijn naampjes in Kill Bill iets cooler, maar soit), een groep huurmoordenaars die haar hebben getraind. Ze heeft de opdracht gekregen om Mark Miller (Goran Visnjic) en zijn 13 jaar jonge dochter Abby om te brengen. Hoef ik nog verder te vertellen wat er zal gebeuren? Ik dacht van niet…

Het lijkt niet meteen een Usual Suspect scenario, maar hey…de mensen die de film hebben gemaakt stonden waarschijnlijk de helft van de tijd te geilen op de hoofdactrice. En dat ben ik eigenlijk ook van plan wanneer de film bij ons in de zalen zal verschijnen! Goeie actie-scenes en een overdosis Garner in rood spannend leer en hoge hakken, dat is alles wat je van deze film kan verwachten en meer moet dat voor mij niet zijn. De filmposters verhullen trouwens niets van wat de film te bieden heeft. “Born to Fight, Trained to Kill”, yeah baby, go kick some ass!

*** Alias scene ***

***Related Posts***
22/04/2005: Filmbespreking Elektra
23/08/2004: Maak plaats voor de vrouwelijke heroïne

4 Comments

 1. Pete

  Shey is very sexy and amazing :*

  stay be cool

  Reply
 2. C-man

  Ik vind Alias geen super-reeks, maar Jennifer Garner is toch wel een knappe vrouw. ^_^

  Kijk trouwens ook uit naar The Kingdom.

  Reply
 3. Movies online

  Aantal blooper movies met Jennifer Garner in de hoofdrol te vinden op http://bloopers.lcors.eu/en/Actors/Jennifer-Garner

  Reply
 4. daniel

  ik weet niet waarom er vele zijn die de film daredevil slecht vonden ik heb films gezien die veel slechter waren dan deze denk maar aan fantastic 4 silver surver ik had er beter van verwacht je heb er zo vele die ze de laatste tijd verfilmt hebben ze waren toch ook niet allemaal goed vergeet niet het komt van een strip verhaal.nee sorry ik vond hem goed er zat genoeg actie in en spanning maar ja als je de film kritieke van de film behoordeling kan geloven zijn enkel de films met 3 of 4 sterren goed de rest niet.ik heb films gezien die door vele worden geprezen met 4 sterren of meer nee ik niet ik houw van films die niet vervelen waar actie in zit.je heb voorbeeld de senne waar ei op het laatste tegen de grimson of zo moet vechten en als ei de vader perongeluc dood door de schuld van bulsei

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *