Charlie and the Chocolate Factory

Op het internet zijn een paar setfoto’s beschikbaar, maar veel commentaar valt er niet te lezen over de nieuwe Tim Burton film, een remake van Charlie and the Chocolate Factory (2005) naar het boek van Roald Dahl. Wat ik wel kan vertellen is dat er tijdens de opnames een speciale lens werd gemonteerd voor een shot in een groot chocolade-vat. De lens van $540’000 was echter niet zo goed bevestigd aan de camera en het ding viel te pletter in miljoenen stukjes. Voor die prijs maak ik 10 Belgacom-achtige tv-spotjes. Toch ben ik wel benieuwd naar die lens en zou wel eens willen weten wat er zo speciaal aan is.

De film, die momenteel gedraaid wordt in de Pinewood Studio’s in Groot-Brittannië, is verondersteld uit te komen in België op 10 augustus 2005. Tim Burton koos opnieuw voor Johnny Depp voor de hoofdrol, maar ook Helena Bonham Carter en Christopher Lee zouden van de partij zijn. Als jullie de affiche in groot formaat willen bekijken is hier de link.

3 Comments

 1. Sine Metu

  Tim Burton is voor mij hetzelfde wat Quentin Tarrantino is: als er een film uitkomt wil ik die zo snel mogelijk zien!! No matter what!
  Ik kijk dus enorm uit naar de verfilming van het verhaal van Roald Dahl. Zal de film beter zijn dan het boek!?! ;-))

  Reply
 2. Dave

  maar Burton is, meer dan Tarantino voor mij, een regisseur naar mijn smaak. Ik herinner me nog die oude filmversie, en die vond ik al heel creepy, dus ik ben echt benieuwd…

  Reply
 3. :S:S

  speelt hier jonny depp in ??

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *