Trailer: Ocean’s Twelve, magere sequel

Na de paar grafische teasers van Ocean’s Twelve, kan je uiteindelijk genieten van de echte trailer. En ja, het ziet er opnieuw knap uit. But looks can deceive. Om eerlijk te zijn denk ik dat de film stukken minder goed zal zijn als de eerste. Ocean’s Twelve gaat over de bende van Danny Ocean, die opnieuw bij elkaar komen. De bende telt nu een nieuw lid in dit allegaartje van gentlemen inbrekers, nl. de knappe Tess. Voor dit tweede deel van hun avonturen zetten ze drie inbraken van internationale allure op punt: drie banken in drie verschillende Europese steden: Rome, Londen en Berlijn. Maar Terry Benedict heeft nog steeds een eitje te pellen met Ocean. Hij wil weerwraak nemen en zit de bende op de hielen. Voor meer info kan je terecht op de officiële website.


*** Ocean’s Twelve trailer ***

***Related Posts***
31/03/2007: Ocean’s Thirteen trailer
19/12/2006: Ocean’s Thirteen teaser + korte inhoud
29/03/2006: Ocean’s Thirteen casting

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *