En na de remake en de sequel van TCM, nu de prequel

Ik had een tijd geleden nogal scherp uitgehaald op een filmforum over de remake van The Texas Chainsaw Massacre. Wel, nu blijkt dat er opnieuw een TCM-cloon in de maak is. Prequels zijn tegenwoordig “in”, blijkbaar. Deze prent zou ons iets meer onthullen over de origines van het menselijk-masker van Leatherface en het gebruik van zijn kettingzaag als handige amputatie-techniek.

We zullen hem echter niet zien op de papschool, terwijl hij doktertje speelt met zijn eerste slachtoffertje. De makers willen in dezelfde sfeer blijven van de oorspronkelijke film en plaatsen het familie-aspect op de voorgrond. Alles zit nog in een pre-productiefase maar ik wacht af wie er zich bij dit project zal aansluiten. Naar alle waarschijnlijkheid een pak nieuwkomers.

the_texas_chainsaw_massacre.gif
The Texas Chainsaw Massacre (2003) © Platinum Dunes & New Line Cinema

Een prequel vind ik eigenlijk wel een leuk idee. Je gaat ook niet meteen in het vaarwater terecht komt van andere TCM-clonen en dan vooral van Tobe Hooper. Dus, waarom niet? Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de volgende fantastische site van Fangoria.

5 Comments

 1. jacoja

  om mijn blog te verfilmen!

  Reply
 2. Dave

  Heb je een voorkeur voor de hoofdrol buiten John Cleese. Die is teveel bezig met het ontwerp van zijn eigen site.
  😉

  Reply
 3. michiel

  die film liet zien wat eens monster die vent was
  vind je ook niet

  Reply
 4. Mich

  goeje film, leuke film om zo met je vrienden in den avond naar te kijke

  Reply
 5. Mich

  ik denk niet da doe kerel ooit echt heeft bestaan

  This film, like the films Psycho (1960), Deranged, and The Silence of the Lambs (1991), was inspired by Wisconsin serial killer Ed Gein

  meer informatie op
  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Texas_Chain_Saw_Massacre

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *