Eminem in de voetsporen van James Bond

Volgens Digital Spy zou Eminem plannen hebben om met een gladde James-Bond-achtige spionnenfilm voor de dag te komen. De rapper vond blijkbaar zijn prestatie 8Mile zo goed (kon trouwens niet missen, het was zijn levensverhaal) dat hij met volle overtuiging een acteurscarrière wil beginnen. Hij heeft wel nog geen scenario, maar wel de poen om een stevige Bond film te maken.

Eminem is planning to play a suave spy in a James Bond-style movie, according to the Daily Record. The rapper apparently wants to concentrate on his acting career following the success of his 8 Mile film.

A friend of the star revealed, “He has this great idea for a spy thriller. He’s hoping to get a script together. He says it’s 007 with attitude.”


Foto door Eli Reed, Eminem in 8 Mile © 2002 Universal Studios. All rights reserved.

Dat deze film er waarschijnlijk nooit zal komen is een opluchting. Maar het nieuws dat ook die andere opgeblazen rapper, 50 cent, naar Hollywood wou stappen, zou wel eens meer kans maken om een contract te krijgen. Hij heeft namelijk al een met een wel heel uniek en boeiende film over…wat dacht je…zijn eigen leven. Een straatjongen die het in de muziek-industrie van zero-to-hero maakt. Oh waauw, nog nooit eerder gezien. Staat daar nu echt iemand op te wachten? Wat is dat toch met die zang-idolen, die allemaal willen tonen hoe slecht ze wel kunnen acteren? Stop die waanzin!!!

Je kan de zangers met talent voor acteren op je hand tellen. En uiteraard zijn deze films niet gemaakt voor de liefde van de 7de Kunst, laat staan om een artistieke stem te laten horen, maar wel om afschuwelijk veel geld te maken, hun nieuwe CD te promoten en zo nog meer mastodonten van huizen in Beverly Hills neer te poten.

Maar om even terug te komen op onze blonde geheim agent, Eminem, vind ik hem een uiterst talentvol iemand, maar alstublieft, maak uw liedjes, verdien uw geld, en laat het acteerwerk over aan meer bekwame mensen. Ha ja, en wat betreft dat origineel idee om 007 iets meer attitude te geven; wel je bent te laat. Check out Vin Diesel in XXX. Trouwens, de nieuwe spion uit de 21ste eeuw heet Jason Bourne. So go back in your closet!

***Related Posts***
02/03/2006: Mariah Carey opnieuw voor de camera tegen beter weten in
04/12/2005: Avril Lavigne in The Flock
04/11/2005: Bij MTV slaat de verwarring toe
02/06/2005: Fred Durst in Population 436
30/04/2005: Jessica Simpson in The Dukes of Hazzard
19/03/2005: Paris Hilton in House of Wax
04/03/2005: Pink in Catacombs
05/01/2005: Britney Spears In the Pink
04/01/2005: Jenny McCarthy in Dirty Love
02/12/2004: Usher In the Mix
15/10/2004: Marilyn Manson in Wonderland
11/10/2004: Eminem in de voetsporen van James Bond

3 Comments

 1. Dave

  materiaal genoeg om een actiegroep op te richten voor het behoud van de goeie smaak.
  🙂
  Dit gezegd zijnde heb ik wel genoten van Coutney in The People vs. Larry Flint en zelfs Cher in Moonstruck om er een paar te noemen. Maar dit kan niet op tegen die dwaze castings. Dus om het met marketing termen te zeggen, voor alle Britney’s en Enrique Iglesias’en – JUST DON’T !

  Reply
 2. tinker

  courtney was de max in The people vs LFlint ! Ik had er wat vooroordelen over voor ik de film zag, maar die smolten zodra she hit the screen.

  Reply
 3. karen

  Af en toe valt er inderdaad wel eens een verrassing te bespeuren zoals idd cher of courtney love en er zullen er nog wel zijn. Maar het gaat hier wel degelijk om avril lavigne die courtney love wil spelen. Kan courtney dan niet gewoon zichzelf spelen in die film over cobain?
  Trouwens het omgekeerde doet zich tegenwoordig ook voor: acteurs en actrices die ineens willen gaan zingen, zoals juliette lewis (hoewel dat nog meevalt), minnie driver, kate winslet, nicole kidman en consoorten.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *