Call On Me of hoe mannen naar aerobic kijken

Net gezien op MTV en deze videoclip is fijn om te zien. Tijdens een dance aerobic workout zien we een paar knappe lichamen dansen op het ritme van het herwerkte nummer “Valerie” van Steve Winwood uit 1982. Winwood was in de wolken en heeft voor de heruitgave opnieuw zijn stem geleend voor het nummer. Een beetje Flashdance meets Jane Fonda, met een aardige cast…waaronder een wulpse lesgeefster Deanne Berry, en de eenzame stud Juan Pablo DePace als mannelijk slachtoffer tussen het vrouwelijk geweld.Call on me van de Zweedse DJ Eric Prydz is zo glad en sexy als een reclame spot voor Vodafone of Axe. Het concept is samen te vatten in een paar woorden, maar die eenvoud is zo efficiënt dat je met plezier de clip laat op de avond even wil terugzien. Neem het van mij aan, het is uitstekend voorspel. Een verhaal vol met lichamelijke aantrekking, seksualiteit, begeerte, lust en een primair blikkenspel die ons terugbrengt in die foute atmosfeer van de jaren ‘80. Gewoon zalig.

Die meiden weten echt wat een goede workout betekent. Maar weet dat een dagje in de gym nooit meer hetzelfde zal zijn. Uiteraard kunnen jullie meegenieten, hier is de Hi-Def 1080p Videoclip.

***Related Post***
08/05/2005: Owner of a Lonely Heart remix

4 Comments

 1. Ron

  great man !!

  Reply
 2. Moo_joe

  What would I love to be a casting director on this video. Selecting “ass” all day long !!!

  Reply
 3. Mart

  Klasse video. Check m’n log voor een HQ versie (divx)

  http://mart.punt.nl/?id=388063&r=1&tbl_archief=&

  Reply
 4. berten

  Heerlijke clip :)) Veel beter dan Flashdance !

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *