Terminator 4 in Pre-productie fase

terminator_genisys_poster.jpg

Terminator 4 zit officieel in de startblokken, wat betekent dat productie kan beginnen in 2005. Het is het magazine Variety die schreef dat de scenaristen van Terminator 3: Rise of the Machines, John Brancato en Michael Ferris hun eerste draft hebben klaarliggen onder de supervisie van T3 regisseur Jonathan Mostow.

De vraag die iedereen zich natuurlijk stelt is of Arnie deel zal uitmaken van het vierde deel? Een vervolg van Terminator zonder de echte Terminator zou even teleurstellend zijn als een Rocky 6 of een Rambo 4 zonder Stallone. Niet dat we staan te springen om ze te zien, maar het geeft toch altijd wel de indruk dat er waarschijnlijk iets scheelt aan het scenario van de film, en dat plaatsvervangers nooit zo goed blijken te zijn als de originele. Ook al zou Arnold enkel omwille van zijn politieke carrière, niet in de film kunnen verschijnen, de box-office zou wel eens rood kunnen uitslaan. En in de logica dat de sequels; Bigger, Stronger, Better en Faster moeten zijn, zal er niet meteen in het budget van de film kunnen gesnoeid worden. Komt daar nog eens bij dat T3 nauwelijks winst heeft gemaakt. De enige troost die de makers hebben is dat ze misschien een minder dure plaatsvervanger kunnen vinden.

4 Comments

 1. Sine Metu

  no arnie, no terminator 4 !!! zeg dat ik het gezegd heb!

  Reply
 2. Dave

  k’zal ne mail sturen.

  Reply
 3. terminator

  terminator 4 moet uitkomen, Arnold schwarzenegger 4life

  Reply
 4. Lodi 14

  Er moet een T4 komen ik heb er de helft van mijn leven op gewacht en ik ben twaalf jaar oud…

  Echt waar.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *