Freddy vs Jason vs ? ASH ?

Jazeker, u leest het goed. Voor de freaks onder jullie van Sam Raimi’s The Evil Dead trilogie, mogen we ons binnenkort verwachten aan the battle of the Titans in S-Mart (“shop smart, shop S-mart). Het zal niet lang meer zijn vooraleer we die koelbloedige killers, die eigenlijk alleen maar de strijd voeren met adolescentjes, het zullen mogen opnemen tegen Ash, Mister Evil Dead himself. Ik kan nauwelijks wachten op de sugar-baby-wise-cracks van Ash tegen Freddy en Jason. Het ziet er in ieder geval naar uit dat deze slasher zal inslaan als een betonblok door een kristalwinkel.

Sam Raimi ligt in ieder geval aan de bron van het idee, die blijkbaar al langer bestaat dan Freddy vs. Jason. Maar gezien we hier spreken over grote box-office-bonzen zijn de studio’s heel voorzichtig. Hoe maak je trouwens zo’n film zonder teveel de fans tegen de borst te stoten. Fox is bezig met de onderhandelingen en het goede nieuws is dat het geen spoof of parodie film zal worden, zoals dat Scary Movie-gedoe. Ze zijn ook nog opzoek naar een regisseur (NIET: PAUL W.S. ANDERSON !!), want blijkbaar zou Sam Raimi enkel willen produceren (hij kan nog veranderen van gedacht – laten we hopen).

1 Comment

  1. mathy

    Dit wordt echt wel super gaaf !

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *