The Lost Boys 2 The Tribe met Corey Feldman en Corey Haim

Met al die troep die Joel Schumacher heeft gemaakt zou je bijna vergeten dat hij in zijn beginperiode schitterende films heeft gemaakt, zoals The Lost Boys (1987), een vampierenfilm die uitgroeide tot een jaren ’80 classic. Het was tevens het hoogtepunt was in de carrières van kindsterretjes Corey Haim en Corey Feldman (E.T.,The Goonies,The burbs’). En als we de geruchten van STYD mogen geloven zouden deze twee terugkomen voor een sequel, The Lost Boys 2: The Tribe (2007). Dit zou in ieder geval de carrière van beide mannen een beetje kunnen reanimeren, tenminste als er een talentvolle regisseur bij het project betrokken is.

The Lost Boys

Wel, spijtig genoeg is dat niet het geval. Het zal een straigt-to-dvd-sequel worden. Regisseur Joel Schumacher heeft het script gelaten voor wat het is en P.J. Pesce, de regisseur van From Dusk Till Dawn 3, heeft dan maar de taak op zich genomen om zijn zoveelste low-budget flop te draaien. De opnames gaan de komende weken van start in Canada.

Ook Jamison Newlander zal terugkeren en net als in het origineel zal hij ook dit keer samen met Corey Feldman het comicbook verslindende duo de Frog Brothers vormen. De acteurs die ondertussen wel een beetje van een carrière hebben, zoals Jason Patric en Kiefer Sutherland, hoewel deze laatste vervangen schijnt te worden door zijn halfbroer Angus Sutherland. De film zou wel eens zo vreselijk slecht kunnen zijn, dat je er uiteindelijk nog kan van genieten.

Hier is trouwens een grappig-droevig filmpje van de twee Corey’s die voor het eerst het nieuws te horen krijgen van een sequel op de film die hen in het sterrendom katapulteerde, maar dan zonder valscherm. Het filmpje is afkomstig van hun reality show van de twee.

***Related Post***
17/09/2006: Joel Schumacher maakt nieuwe vampierenfilm

1 Comment

  1. Mulder

    één van mijn lievelings films van Joel Schumacher !!!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *