Mile 22 is een nieuwe Peter Berg / Mark Wahlberg actiefilm

Ronda Rousey is back! Niet in MMA, dit heeft ze na haar twee zware verliezen achter zich gelaten, maar haar carrière als filmactrice lijkt opnieuw van de grond te komen. Ook al zegt ze eigenlijk niks in de trailer en zien we haar alleen maar stoer kijken, maar toch ben ik benieuwd naar haar inbreng in Mile 22 (2018).

mile_22_2018_poster.jpg

Korte inhoud: Een geheim agent (Mark Wahlberg), die bijgestaan wordt door een uiterst geheime commando-eenheid van de CIA, staat in Indonesië gestationeerd. Samen pogen ze een informant het land uit te smokkelen door deze vanuit het centrum van de stad naar een luchthaven 22 mijl verder te vervoeren. Onderweg moeten ze uit handen zien te blijven van de corrupte politie en de criminele onderwereld. Hun vijanden doen er immers alles aan om ze tegen te houden.

Dit is de 4de Peter Berg / Mark Wahlberg film, na Patriots Day (2016), Deepwater Horizon (2016) en Lone Survivor (2013). Vreemd genoeg waren Deepwater en Patriots Day twee financiële rampen aan de box-office. Maar dit belet niet dat deze twee financierders blijven vinden voor hun verslieslatende projecten. Na het zien van de trailer denk ik niet dat deze prent veel potten zal breken, maar het zal ook wel een stuk minder gekost hebben dan de vorige films.

Naast MMA kampioene Rousey zien we ook nog Iko Uwais, de martial art specialist die we eerder zagen in The Raid en The Raid 2. Maar voor het grote publiek blijft de acteur nog onbekend. Anderzijds is er ook nog John Malkovich en actrice Lauren Cohan. De film werd geschreven door Lea Carpenter en Graham Roland.

Op 3 augustus 2018 komt Mile 22 uit in de States en waarschijnlijk in die periode ook bij ons. Hieronder vinden jullie de trailer.

 


*** Mile 22 trailer ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *