Ant-Man and the Wasp ziet er behoorlijk leuk uit

Marvel Studios heeft een nieuwe Ant-Man and the Wasp (2018) trailer uitgebracht. Regisseur Peyton Reed is teruggekeerd om deze follow-up te begeleiden. Regisseur Edgar Wright die Ant-Man (2015) verliet vanwege creatieve meningsverschillen, zal het hem nog lang beklagen.

ant-man_and_the_wasp_2018_poster.jpg

Korte inhoud: In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang (Paul Rudd) met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en een vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne (Evangeline Lilly) en Dr. Hank Pym (Michael Douglas) met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samenwerken met Hope, ‘The Wasp’ om geheimen uit het verleden te ontdekken. Ze moeten samenwerken om het Quantum Realm binnen te gaan, waar ze moeten zoeken naar de nog steeds levende Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer). De gebeurtenissen spelen zich af vóór Avengers: Infinity War.

De film lijkt ongegeneerd grappig en het heeft er alle schijn van dat Reed op nieuwe en inventieve manieren plezier beleeft met de superkrachten van zijn helden. Voor Michelle Pfeiffer is dit de tweede comic adaptatie, nadat ze eerder Catwoman speelde in Batman Returns. In de rol van de villain zien we Hannah John-Kamen als Ghost. Hannah had ook al een villain rol in Ready Player One (2018). Ze heeft er in ieder geval wel de fysiek voor.

Mijn ANTicipatie voor deze film is toch wel hoog gezien ik echt wel heb genoten van de eerste film. Het ziet er tevens naar uit dat het een 3D film zal worden. In ieder geval zullen we hier meer plezier aan beleven dan aan Infinity War. Paul Rudd is gewoon de perfecte cast voor deze prent. En van perfecte cast gesproken zoen we tevens nog rollen voor Laurence Fishburne, Judy Greer, Michael Peña en David Dastmalchian. Het script werd geschreven Chris McKenna, Erik Sommers, Andrew Barrer, Gabriel Ferrari en Paul Rudd. Ant-Man and the Wasp komt op 6 juli 2018 uit in de States en ergens in die periode ook bij ons.


*** Ant-Man and the Wasp trailer ***

1 Comment

  1. Miiki

    Ziet er wel leuk uit. Love Paul Rudd!!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *