The Spy Who Dumped Me met Kate McKinnon en Mila Kunis

Ik beken dat ik geen enorme fan ben van Kate McKinnon en Mila Kunis en om die twee nu samen te zien in een goofball/spoof komedie heb ik niet meteen het gevoel dat ik deze prent ooit zal bekijken, ook al is het concept van deze The Spy Who Dumped Me (2018) eigenlijk wel hilarisch.

Korte inhoud: Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon), twee beste vriendinnen uit Los Angeles, komen er achter dat de ex-vriend van Audrey een geheim agent is. Wanneer hij plots in hun appartement opduikt raken ze verstrikt in een hachelijke internationale samenzwering. Tot hun eigen verbazing komen ze meteen in actie en slaan ze op de vlucht door heel Europa om een plan te bedenken en de wereld te redden.


the_spy_who_dumped_me_2018_mila_kunis_poster.jpgthe_spy_who_dumped_me_2018_kate_mckinnon_poster.jpg
© Lionsgate

De film is geschreven en geregisseerd door Susanna Fogel die hier haar tweede langspeelfilm maakt, na Life Partners (2014). Nadat ik wist dat zijn de film had gemaakt had ik een totaal andere trailer verwacht. Ik dacht, we zitten in de post-#MeToo/Wonder Woman periode en dit zal wel een film zijn waarin vrouwen eigenlijk de mannelijke James Bond aan de kant zullen zetten, maar niet dus. Afgaand op de trailer lijkt dit een doorsnee komedie uit de jaren stillekes waarin we lachen met de clichés van onhandige oppervlakkige vrouwen. Was deze film geregisseerd door een man, dan zou de grap met de vrouw die niet weet hoe ze moet rijden met een pook misschien wel in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Gezien ik geen fan ben van beide actrices is de humor in de trailer ook niet echt blijven plakken, maar ik vond ook die gehele Bad Moms (2016) en A Bad Moms Christmas (2017) ook al niet goed. Toch ben ik er zeker van dat hier een publiek voor is. The Spy Who Dumped Me zou in augustus 2018 moeten uitkomen.

 


*** The Spy Who Dumped Me trailer ***

1 Comment

  1. Julie

    OMG! Love these two together 😀

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *