Mission: Impossible 6 Fallout poster

Er zijn heel wat athletische acteurs in Hollywood, en daarmee bedoel ik acteurs die quasi geen grammetje fit hebben en all round gespierd. En toch is de regel dat een acteur beter zijn stunts niet zelf doet. De reden van deze regel is dat wanneer een acteur door bijvoorbeeld een jump zijn enkel breekt, dan ligt de productie maandenlang stil. En net DIT is gebeurd op de set van Mission: Impossible 6 Fallout (2018) (zie video). Gelukkig is Tom Cruise dan toch iets van een Scientology alien en zelfs met een herstellende enkel is hij sneller dan verwacht opnieuw beginnen draaien.

mission_impossible_6_fallout_2018_poster.jpg

Korte inhoud: Nadat een missie fout afloopt moeten Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF team, bestaande uit Alan Hunley (Alec Baldwin), Benji Dunn (Simon Pegg) en Luther Stickell (Ving Rhames), racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) en Julia Meade (Michelle Monaghan) die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker (Henry Cavill) op, een nieuwe vijand waartegen het team zich zal moeten weren.

De film is opnieuw in regie van (Christopher McQuarrie) die ondertussen aan zijn tweede M:I film is en die het blijkbaar goed kan vinden met Cruise want dit is hun 3de film samen, naast het feit dat McQuarrie ook het script heeft geschreven van The Mummy (2017) en Edge of Tomorrow (2014). In de cast zien we ook nog Vanessa Kirby en Angela Bassett opduiken.

Henry Cavill speelt de villain met een snor. Een snor die wat problematisch was voor de reshoots op Justice League (2017). Maar Paramount wou niet dat de snor geschoren werd omdat zij nog volop in productie waren en dus mocht Warner miljoenen betalen om de snor digitaal te verwijderen, en iedereen kent ondertussen ook wel het belabberde resultaat.

Mission Impossible 5: Rogue Nation (2015) bracht 683 miljoen dollar op met een productiebudget van 150 miljoen dollar, wat eigenlijk zo goed als evenveel was als Mission Impossible 4: Ghost Protocol (2011). Dus heeft Paramount er alle vertrouwen in dat de nieuwe film opnieuw in de 600 miljoen dollar regio zal eindigen. De film komt uit eind juli/begin augustus. De trailer van de film zou op 4 februari moeten uitkomen tijdens Super Bowl. Van zodra die er is plaatsen we deze onder dit artikel.


*** Mission: Impossible 6 Fallout trailer ***

4 Comments

  1. Kris

    Zou wel eens een letsel kunnen zijn die zal blijven, op de video zien we echt wel een serieuze knik.

    Reply
  2. Noa

    Ik kan echt niet wachten tot die uitkomt. De laatste MI films waren echt keigoe. Tom Cruise is binnen 4 jaar 60 jaar, hij ziet eruit als een late 30tiger.

    Reply
  3. Daan

    Hebben jullie soms ook het gevoel dat je de gehele film al hebt gezien na het zien van die lange trailers?

    Reply
  4. Axel

    @Daan: Ik weet persoonlijk geen fluit van het verhaal na het zien van de trailer, ik heb wel een aantal coole beelden gezien en stunts.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *