Halle Berry is een wilde mama in Kidnap

Ooit was Halle Berry een Oscar-winnende actrice waar iedereen naar opkeek. En toen was er Catwoman (2004) en sindsdien is het nooit echt meer goed gekomen met de actrice, die zowat de ene B-film na de andere verzamelt op haar curriculum. En binnenkort komt Kidnap (2017) uit.

kidnap_2017_poster.jpg

Korte inhoud: ‘Kidnap’ volgt een moeder, Karla Dyson (Halle Berry) genaamd, die met haar zoon Frankie naar een pretpark gaat. Wanneer Frankie (Sage Correa) vervolgens wordt ontvoerd, moet Karla naar hem op zoek. Wat volgt is een wilde achtervolging waarbij Karla voor niets stopt om haar zoon veilig thuis te brengen.

Toch blijven mensen naar Halle Berry films gaan, ook al weten ze dat het nooit geweldige cinema zal worden. Maar de actrice kan acteren en ze legt dan ook haar hart en ziel in om het even welke rol. Het zal een verstand op nul rollercoaster thriller worden waar het verhaal nauwelijks steek houdt, ideaal voor een laat avond film na een zware werkdag. Hoewel, de film heeft 21 miljoen dollar gekost en na 4 weken is het blijven hangen op 27 miljoen dollar, wat ver onder de break-even lat ligt. Een stuk minder goed als The Call (2013), die met zijn 13 miljoen toch 68 miljoen heeft weten te vergaren. Halle moet dringend van manager veranderen.

De regisseur van Kidnap is Luis Prieto, een regisseur van B-films (The Pusher). Het script komt van Knate Lee, een producer-turned-writer die zijn debuut maakte met Cardboard Boxer (2016). De film had in 2015 moeten uitkomen maar met het faillissement van filmstudio Relativity Media werden alle producties opgeschoven, en toen de studio uiteindelijk de rechten van de film verloor werd het opgepikt door Aviron Pictures voor de som van 3 miljoen dollar en gaf nog eens 13 miljoen uit aan promotie.

 


*** Kidnap trailer ***

1 Comment

  1. Matti

    Ik snap niet dat zo’n films nog een bioscooprelease krijgen. Echt zo slecht!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *