Rough Night met Scarlett Johansson

De premisse van deze Rough Night (2017) lijkt een soort gekke cocktail van Weekend at Bernie’s (1989) en Very Bad Things (1998). Zeer origineel is het niet, maar dit kan best een leuke guilty pleasure prent worden.

Rough Night,Scarlett Johansson,zoe kravitz,Kate McKinnon,Jillian Bell,Ilana Glazer,Demi Moore,The Hangover,Weekend at Bernies,Very Bad Things

Korte inhoud: Het verhaal volgt vijf beste vriendinnen – Jess (Scarlett Johansson), Blair (Zoë Kravitz), Pippa (Kate McKinnon), Alice (Jillian Bell) en Frankie (Ilana Glazer) – van de middelbare school die zich jaren later herenigen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest neemt een donkere wending wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper doden. De vriendinnen worden gedwongen de koppen bij elkaar te steken om het ongeval te verbloemen.

Toch denk ik dat deze female Hangover film niet meteen zal blijven nazinderen. En Scarlett zal toch moeten oppassen want de laatste cijfert ze zichzelf weg als acteertalent. Misschien is de tijd aangebroken voor iets minder actie en comic en iets meer drama. Scarlett bewees met films als Match Point en Girl with a Pearl Earring dat ze heel wat potentieel heeft, maar Match Point is ondertussen meer dan 10 jaar geleden. Wat heeft ze in tussentijd van sterke rollen vertolkt? Under the Skin (2013) vond ik een bijzondere film, maar qua acteerwerk was het voor haar niet meteen een uitdaging.

Origineel was deze film Move That Body genoemd, later Rock That Body en nadien Girls Night Out. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor Rough Night, misschien wel de beste titel van de vier. Toch zijn er nog wat posters in omloop met de oude titels en zoiets is nooit gezond voor de marketing. Toch denk ik niet dat Sony zich veel zorgen hoeft te maken, deze prent zal zich zo terugverdienen. In de film lijkt er ook een rol weggelegd voor Demi Moore en Enrique Murciano. Rough Night zou deze zomer bij ons moeten uitkomen.

 


*** Rough Night trailer ***

1 Comment

  1. Julie

    Heb wel moeten lachen met de trailer 😀

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *