Jason Momoa als kannibaal in The Bad Batch

De meest bizarre trailer van het moment is deze van The Bad Batch (2016) van Ana Lily Amirpour, de regisseuse die we nog kennen van de verrassende vampierenfilm A Girl Walks Home Alone at Night (2014). Steeds meer vrouwen zien we opduiken achter de camera en dat zorgt alleen maar voor meer diverse films…een beetje zoals deze.

Korte inhoud: Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptisch woestijnlandschap in Texas waar een gemeenschap van kannibalen woont. Onder hen bevindt zich een forse kannibaal die een belangrijke regel overtreedt: speel niet met je eten! Vervolgens ontvouwt er zich een liefdesverhaal.


the_bad_batch_jason_momoa_suki_waterhouse.jpg
© Vice Films

Het eerste wat opvalt in deze vrij onbegrijpelijke trailer is het aanwezige acteertalent. Vooreest krijgen we een dominate rol voor Jason Momoa die blijkbaar Justice League heeft kunnen afwisselen met deze low budget film. De acteur is tevens enorm in trek in Hollywood, want hij zou ook opduiken als Eric Draven in The Crow (201?), nadat Boardwalk Empire acteur Jack Huston de reboot verliet. Jason zou ook in aanmerking komen voor de game-verfilming Just Cause (201?).

Daarnaast zien we ook Keanu Reeves, die zich helemaal relevant heeft gemaakt met zijn John Wick (2014) en John Wick 2 (2017), maar ook met zijn kleinere films waar hij in opduikt, zoals Knock Knock (2015). Daarnaast is er ook nog Jim Carrey en Giovanni Ribisi, die het lijstje van bekende koppen aanvult.

Bij de minder bekende koppen zien we de Engelse Suki Waterhouse die we vorig jaar nog hebben gezien in Pride and Prejudice and Zombies (2016). De actrice heeft ondertussen ook al heel wat projecten in het vooruitschiet. Andere nieuwkomers zijn Emily O’Brien en Alina Aliluykina. Ook de zwarte actrice Yolonda Ross heeft haar plaats veroverd in deze excentrieke exploitation prent. The Bad Batch komt deze zomer uit in de States en hopelijk nadien ook bij ons.

*** The Bad Batch trailer ***

1 Comment

  1. Matti

    Wat een bizarre trailer. Ik weet dus niet waarover deze film gaat na het zien van de trailer.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *