Speelt Tom Cruise Count Dracula of Van Helsing in The Mummy?

Pin it!

En we hebben ondertussen al een nieuwe trailer van The Mummy (2017) van Alex Kurtzman en geschreven door Christopher McQuarrie. Ik begin er stilaan meer en meer interesse in te krijgen. Het is enerzijds een reboot van The Mummy franchise maar tevens het begin van een Universal monster saga, met Dracula, The Wolf Man, Frankenstein en waarschijnlijk nog een pak meer lugubere figuren.

the_mummy_2017_poster02.jpg

Korte inhoud: Een eeuwenoude koningin (Sofie Boutella uit Kingsman: The Secret Service en Star Trek Beyond) ligt veilig begraven in een crypte diep onder de meedogenloze woestijn. Haar lot was ooit ten onrechte van haar afgenomen. In de huidige tijd ontwaakt ze. Doordat haar kwaadwilligheid eeuwenlang is gegroeid stort ze haar verschrikkingen, die het menselijke bevattingsvermogen overschrijden, over de wereld uit.

En de vraag aan ieders lippen is welk personage Tom Cruise op het einde van deze film zal spelen. Want ja, Cruise maakt onderdeel uit van de nieuwe Universal Monsters franchise, dus zou het me wel verbazen dat hij GEEN monster zal vertolken. De naam van Nick Morton zal wel een schuilnaam zijn. Ik verwacht niet dat hij zal opduiken als weerwolf, maar het zou mij niet verbazen mocht hij terugkeren in de rol van vampier, na zijn geslaagde vertolking in Interview with the Vampire (1994). Het zou natuurlijk ook kunnen dat hij zich ontpopt tot vampieren-verdelger en een nieuw soort Abraham van Helsing zal worden. Gezien 'de mummie' in deze film een vrouw is, denk ik dat de makers geen schrik hebben om wat af te wijken van de traditionele looks.

In de andere rollen zien we nog Russell Crowe (zijn eerste samenwerking met Cruise overigens) in de rol van Dr. Henry Jekyll en Annabelle Wallis als de waarschijnlijke romantic interest van Cruise. Ik hoop alleen dat de regie op iets zal trekken, want Alex Kurtzman heeft eigenlijk niet zo zot veel ervaring achter de camera en met trailers moet je opletten. Het is niet de eerste keer dat het Rolling Stones nummer 'Tainted Black' gebruikt wordt voor een trailer of een filmscène, en we zien vooral heel veel cgi en bitter weinig dialogen. We zullen moeten afwachten. The Mummy komt in de bioscoop vanaf 7 juni 2017.

***Related Post***
07/12/2016: De eerste trailer van The Mummy

 

*** The Mummy trailer #2 ***

Commentaren

  • Ik denk dat hij een hedendaagse Van Helsing zal worden, wel spijtig dat ze de naam niet hebben behouden. Zou wel een beetje dom zijn mochten ze de naam 'Van Helsing' uit het niets toveren.

  • Ik mis de tijd dat Cruise diep ging, buiten franchises of pogingen tot om...

  • Btw, ik bekijk jullie blog nu al jaren elke dag, werd tijd dat ik eens begon te reageren ☺

  • Het wordt tijd voor een nieuwe Magnolia.

  • Precies ☺even geen Ethan Hunt met de obligate superstunt. Versta me niet verkeerd, hij draagt actiefilms als geen ander, maar hij kan nog veel meer..

Post een commentaar

Optional