Hilarische Deadpool 2 teaser trailer !

Er is geen betere manier om een grijze maandag in te zetten met wat humor, en wat beter dan met de teaser trailer van de opkomende Deadpool 2 (2018). Vreemd genoeg zal Tim Miller, de regisseur van Deadpool (2016), deze film niet regisseren. De eer zal gaan naar de nobele onbekende regisseur David Leitch die een paar maand geleden zijn eerste langspeelfilm heeft afgewerkt, met name Atomic Blonde (2017) met Charlize Theron in de hoofdrol.

deadpool,deadpool 2,Tim Miller,Atomic Blonde,Charlize Theron,David Leitch,Ryan Reynolds,Keira Knightley,David Harbour,Kyle Chandler,X-Force,Joe Carnahan

De reden waarom Miller het is afgetrapt is lange tijd geheim gebleven, maar stilaan komen steeds meer details vrij. Volgens The Wrap zou het niet zo goed lopen tussen Ryan Reynolds en de regisseur. Zoiets heet dan “creatieve meningsverschillen”. Het zou ook aan de basis liggen waarom de eerste film zolang op zich liet wachten. De show kwam pas echt van de grond wanneer die eerste teaser trailer viraal ging en iedereen de film wou zien. Nu bleek dat Tom Miller van plan was om geen gewone sequel te maken. Hij wou het allemaal iets ambitieuzer aanpakken en meer stijl in het project steken – al dan niet met zijn eigen post-productie huis: Blur Studio. Maar Ryan wou vooral rusten op het succes van de eerste film en eigenlijk zo goed als hetzelfde willen doen zonder veel grote aanpassingen. 20th Century Fox stond in die periode ook meer achter de acteur dan achter de regisseur.

Het kwam pas echt tot een kookpunt wanneer het X-Men personage Cable gecast moest worden (echte naam is Nathan Summers – zie tevens de teaser trailer onderin deze post). Miller had zijn oog laten vallen op Friday Night Lights en Bloodline acteur Kyle Chandler, maar dat was niet zo naar de zin van Reynolds. De Deadpool-acteur wou iemand die meer leek op de figuur uit de comic … of Keira Knightley die heel wat “range” heeft als actrice … cf. post-credit filmpje (lol). En ook bij dit meningsverschil stond de studio aan de zij van Reynolds. Nu blijkt dat David Harbour is gecast als Cable. Voor de rest zou de film pas in 2018 moeten uitkomen en is er nog niet zo heel veel bekend over de andere rollen. Het script zit wel in goede handen met Oscar-genomineerde Drew Goddard (The Martian, World War Z) aan het roer.

En ja hoor, het ultragewelddadige X-Force (20??) project van Joe Carnahan zit nog steeds in pre-productie en moet Deadpool laten teamen met ondermeer Cable, Domino, Psylocke … ja zelfs Wolverine. Hier is nog geen releasedatum voor bekend. Geniet ondertussen maar van deze knettergekke Deadpool 2 teaser!

*** Deadpool 2 teaser trailer ***

2 Comments

  1. Ruben

    Miller als Reynolds hadden waarschijnlijk nog nooit geen Deadpool comic gelezen. Reynolds was wel perfect gecast.

    Reply
  2. Kons

    Zalig! Laat maar komen!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *