Een niet zo grappige CHiPs trailer met Michael Peña en Dax Shepard

In de slipstream van Baywatch (2017), 21 Jump Street (2012) en Starsky & Hutch (2004), is er een nieuwe komische adaptatie van een populaire tv-serie, met name CHiPs (2017), gebaseerd op een serie die liep van 1973 tot 1984.

chips,starsky and hutch,baywatch,21 jump street,michael pena,dax shepard,vincent donofrio,jessica mcnamee,kristen bell

Korte inhoud: Francis “Poncho” Poncherello (Michael Peña) en Jon Baker (Dax Shepard) werken als motoragenten bij de California Highway Patrol (CHiPs). Ze werken in en rond Los Angeles en zien toe op snelheidsovertreders en autodieven, helpen gestrande automobilisten, assisteren paramedici bij ongevallen en assisteren soms bij onderzoeken. Al snel komen ze in een situatie als geen ander, wanneer een sadistische voormalig agent en zijn huurmoordenaar een ravage aanrichten in de stad.

Het is zowat de Dax Shepard show geworden want de man speelt niet alleen één van de hoofdrollen, hij heeft de film geschreven, geproduceerd en ook nog eens geregisseerd. De slechterik in de film wordt dan weer gespeeld door Vincent D’Onofrio. Bij de actrices zien we ondermeer Kristen Bell opduiken en Jessica McNamee.

Daar waar Baywatch zich spiegelde aan het grofgebekte 21 Jump Street, lijkt deze prent zijn inspiratie te zoeken in het meer bravere en PG-13 Starsky & Hutch, zonder te moeten inboeten aan de nodige seksuele situaties, gedeeltelijk naakte scènes, stout taalgebruik en uiteraard actie en geweld. Maar het grote verschil met Starsky & Hutch is dat we hier niet meteen de chemie hebben van een Ben Stiller en een Owen Wilson. Daarnaast heb ik eigenlijk geen enkele keer moeten lachen met de grappen uit de trailer, die toch wel verondersteld de beste uit de film moeten zijn. De film lijkt ook niet die typische 70’ties stijl te hebben zoals dat wel het geval was bij Starsky & Hutch, en ook al was dat geen vereiste, maar nu voelt alles een beetje stijlloos uit.

We zullen moeten afwachten wat het resultaat wordt. CHiPs komt in maart uit in de States en waarschijnlijk in die periode ook bij ons.

*** CHiPs trailer ***

1 Comment

  1. Gaetan

    Er zitten best wel wat acteurs in deze komedie, maar ik heb ook niet echt moeten lachen bij deze trailer

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *