Er is nog niet veel buzz rond Marvel’s Doctor Strange

We zijn een maand verwijderd van de release van Doctor Strange (2016) van Scott Derrickson (Sinister, The Exorcism of Emily Rose), een film waar ik heel veel van verwacht maar geregisseerd wordt door iemand die al heel wat bedenkelijke films op zijn naam heeft staan, zoals het oerslechte Deliver Us from Evil (2014) en The Day the Earth Stood Still (2008).

Korte inhoud: Wanneer zijn carrière als chirurg voorbij is, gaat Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) op onderzoek uit naar het mystieke. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij een tovenaar, the Ancient One, die hem niet alleen beter maakt, maar hem ook magische krachten geeft en leert te beheersen. Al snel moet hij deze magie gebruiken om de aarde te beschermen tegen kwaad uit andere dimensies.


doctor_strange_2016_poster01.jpgdoctor_strange_2016_poster02.jpgdoctor_strange_2016_poster03.jpg

Vreemd genoeg voel ik de hype niet rond deze prent als bij vele andere Marvel films, nochtans zou dit personage binnenkort onderdeel moeten uitmaken van de opkomende Avengers: Infinity War (2018), een film die de 1 miljard box-office recette zou moeten halen. Niets zal dus aan het toeval worden overgelaten. Misschien is het personage net dat tikkeltje minder bekend bij het grote publiek dan pakweg Batman of The Hulk, maar toch heeft het karakters alles om te overtuigen. Te overtuigen met een talentvol hoofdacteur, naast heel wat andere talenten zoals Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor en Michael Stuhlbarg.

Maar in een verwoede poging om toch nog wat buzz te creëren heeft Marvel vermoedelijk een pak tv-spotjes uitgebracht van Doctor Strange. Persoonlijk heb ik zelf slechts interesse voor één trailer en daar houdt het meestal mee op. Al de rest is er maar om de film te spoilen. In ieder geval heb ik wel min-of-meer vertrouwen in de film en dat omwille van de cast. Zelfs al maakt Cumberbatch er een soepje van, denk ik dat we zeker ook wel kunnen uitkijken naar de villainrol gespeeld door Mikkelsen. Laten we niet vergeten dat Suicide Squad (2016) ons de gevaren van het ontbreken van een echte villain heeft geleerd. Doctor Strange komt bij ons uit op 26 oktober 2016. Geniet in ieder geval van deze Inception achtige trailer.

*** Doctor Strange trailer ***

1 Comment

  1. Matti

    Trailer doet inderdaad wel wat denken aan een Christopher Nolan film. Benieuwd naar deze toch wel.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *