Jason Statham en Jessica Alba in Mechanic: Resurrection

En hier hebben we een nieuwe kick-ass Jason Statham film, een sequel op R-rated The Mechanic (2011) prent van Simon West, Mechanic: Resurrection (2016). Een belachelijke titel voor een simpele actieprent, maar het publiek is verzot op Statham … and they don’t care.

jason statham,jessica alba,mechanic resurrection,tony mosher,philip shelby,tommy lee jones

Korte inhoud: De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop (Jason Statham), dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven, Gina (Jessica Alba), ontvoert is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken.

Statham is zowel op zijn gemak in blockbuster films zoals Fast & Furious 7 (2015), B-actiefilms zoals Homefront (2013), low budget films als Wild Card (2015) en zelfs in komedies zoals Spy (2015). De film zijn niet altijd een kritisch succes, maar meestal wel publiekstrekkers. De man kan zowel vechten als acteren en tevens een immens box-office magneet met films die veel beloven maar ook zelden teleurstellen.

Wanneer je de trailer bekijkt heb je het idee deze film al 10 keer gezien. Het zijn oude formules van de hitman die in het nauw wordt gedreven en het moet opnemen tegen schurken die zijn leven (of dat van zijn geliefde) bedreigen. Het script komt van Tony Mosher en Philip Shelby, en die laatste had ook al het script geschreven van de teleurstellende Survivor (2015) met Pierce Brosnan. Hopelijk wordt deze film beter, en qua actie pakt de film toch uit let een aantal leuk-ogende scènes en een wacko Tommy Lee Jones. Laten we hopen dat deze niet allemaal zijn opgenomen in de trailer en dat er voor de rest niet veel te rapen valt. De film zou eind augustus bij ons in de zalen moeten komen.

*** Mechanic: Resurrection trailer ***

1 Comment

  1. Hans

    Trailer ziet er uit als een Transporter film

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *