Ghostbusters reboot verwart ook Melissa McCarthy

Toen de trailer online kwam van Ghostbusters (2016) was het voor het publiek niet meteen duidelijk wat de bedoeling was. Het was zelfs de meest gehate trailer op YouTube! De intro leek te wijzen dat deze film een sequel was op de originele film, daar waar de marketing liet uitschijnen dat het wel degelijk een reboot was. En nu blijkt dat één van de actrices er zelf ook niet veel van begrijpt.

I know it’s weird that they say [in the trailer] ‘30 years ago’, but in this movie it’s like the first one didn’t happen. It’s a great story but it’s told totally differently. It’s four unlikely heroes, it’s in New York City, ghosts are taking over; it’s that same classic story but it’s not 30 years later … it’s not dependent on the first one. zei Melissa McCarthy in een interview.


ghostbusters_2016_poster01.jpgghostbusters_2016_poster02.jpgghostbusters_2016_poster03.jpgghostbusters_2016_poster04.jpg

Korte inhoud: Erin Gilbert (Kristen Wiig), een wetenschapper aan de universiteit van Columbia, heeft samen met Abby Yates (Leslie Jones) een boek geschreven genaamd “Ghosts from our Past: Both Literally and Figuratively – The Study of Paranormal Knowing”. De twee hebben elkaar jaren niet gesproken maar worden bij elkaar gebracht door een man die hulp zoekt bij de bestrijding van spoken. Samen met Jillian (Kate McKinnon), een collega van Abby, besluiten ze een bedrijf op te richten dat gespecialiseerd is in het vernietigen van paranormale verschijningen. En dan is er nog Patty (Melissa McCarthy), een werkneemster van de New Yorkse metro die op een belangrijkste, bovennatuurlijke bedreiging stoot, wat het verhaal opgang zal trekken.


ghostbusters_greenmist_crew.jpg
© Sony Pictures Home Entertainment

Regisseur Paul Feig doet er alles aan om de promotie van zijn film in goede banen te leiden, en was eerder al niet tevreden over de gelekte Chris Hensworth foto. Anderzijds heeft hij zelf al veel afbeelden gelekt zoals de ghostbusters proton pack of crew pics. Naast de bovenvermelde cast zien we ook Andy Garcia opduiken als de burgemeester van New York, naast Michael Kenneth Williams, Matt Walsh en Neil Casey als de villains. En tot vreugde van veel fans zijn ook Sigourney Weaver, Dan Aykroyd en Bill Murray van de partij. Ik kijk in ieder geval uit naar die eerste trailer die binnenkort wel online zal komen. Op 27 juli komt de film bij ons in de bioscoop.

 


*** Ghostbusters trailer ***

3 Comments

  1. Marvin

    De posters zijn in ieder geval al geslaagd, nu nog afwachten tot de trailer er is, maar gezien de toch wel indrukwekkende casting heb ik goeie verwachtingen.

    Reply
  2. Damien

    Domme trailer! Ik snap die studio niet. Het scheelde niet veel of ze hadden die film verbonden met 21 Jump Street.

    Reply
  3. Vince

    Kritiek uiten op een film is tegenwoordig ook al marketing.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *