Wordt Damian Lewis dan toch de nieuwe James Bond?

Ik hecht er zelf niet al teveel geloof in, maar er loopt een gerucht dat Homeland Damian Lewis na Daniel Craig in de huid mag kruipen van James Bond. Volgens de website Mirror, die eerder al had bericht in de zomer dat Lewis geen Bond zou zijn, bericht nu opnieuw dat hij wel een grote kandidaat zou zijn.

james bond,daniel craig,damian lewis,spectre,skyfall,barbara broccoli

Mirror schrijft dat Daniel Craig onlangs heeft gehint op een vertrek uit de 007-filmreeks. Sindsdien gaan er geruchten over wie hem mogelijk op gaat volgen. “Als Daniel besluit na ‘Spectre’ op te stappen, dan zal Damian Lewis worden benoemd als nieuwe James Bond. Hij wordt gezien als een goede acteur die perfect is voor de rol van geheim agent.”

Laat me duidelijk zijn, Damian Lewis is een uitstekend acteur en ik heb geen probleem om hem te zien als donker-harige Bond. Maar ik ben nog niet zo zeker dat Daniel Craig zal opstappen als blijkt dat Spectre (2015) en al even groot succes blijkt te zijn als Skyfall (2012). Barbara Broccoli zal waar haar chequeboekje bij de hand houden om Daniel Craig nog aan boord te houden tot 2020. Damian mag dan nog wel de eerste keuze zijn als mogelijke opvolger, ik denk dat het nog te vroeg is om over opvolgers te spreken tot Spectre een aantal weken in de bioscopen loopt.

Daarnaast zou je denken dat ze zouden mikken op een “compleet ander soort Bond”. Waarom nu eens niet de kaart te trekken van een zwarte Bond? Ik zou wel eens een Bondfilm willen zien met Idris Elba als James Bond. Op 4 november 2015 komt Spectre bij ons in de bioscoop.

***Related Post***
28/03/2015: Spectre trailer

2 Comments

  1. Gaetan

    Klinkt inderdaad nogal voorbarig, en ruikt naar promo voor de opkomende Spectre.

    Reply
  2. Klaas

    Tom Hardy is een véél betere keuze. Je moet gek zijn om Damien te willen casten. En ja, ik was een grote fan voor Daniel Craig nog voor hij effectief gecast werd.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *