Jenna Dewan Tatum gecast als Lucy Lane in Supergirl

Nadat bekend werd dat Melissa Benoist de nieuwe Supergirl was van de CBS TV-reeks, is ondertussen ook bekend wie de rol zal spelen van Lucy Lane, de jongere zus van Lois Lane. En tot ieder verbazing was dat de vrouw van Channing Tatum, de 35-jarige actrice/model en danser Jenna Dewan.

Korte inhoud: Supergirl is een actie-avonturen drama gebaseerd op het DC Comics personage Kara Zor-El (Melissa Benoist), het nichtje van Kal-El aka Superman. Na 12 jaar geheimhouding over haar afkomst op Aarde, neemt ze uiteindelijk de beslissing om haar bovenmenselijke capaciteiten te benutten en de heldin te worden die ze bestemd was te zijn. De 12-jarige Kara ontsnapt aan de gedoemde planeet Krypton met de hulp van haar ouders, op hetzelfde moment als het kind Kal-El. Op Aarde wordt ze in bescherming genomen door een pleeggezin, de Danvers. Kara groeide op in de schaduw van haar pleeggezin zus, Alex (Chyler Leigh), en leerde hoe ze haar krachten in bedwang kon houden.

In juli is in de States de piloot-aflevering van de serie op antenne geweest, maar iedereen kijkt toch wel reikhalzend uit naar de eerste episode, zeker na het succes van die andere female superhero serie “Agent Carter”. Jenna kennen we van die andere serie “Witches of East End”, “American Horror Story” en “The Playboy Club”. En net zoals bruidsmeisje Pippa Middleton een beetje de show stal op het huwelijk van haar zus Kate (remember this? ), lijkt de komst van Jenna Dewan Tatum meer indruk te maken op sociale netwerken, dan de casting van Melissa Benoist. Misschien geen verrassing na de wat lullige schooljuf supergirl foto die ze van Melissa de wereld hebben ingestuurd.

Jenna is model, zoals jullie kunnen zien onderaan dit artikel, komt ze net iets meer charismatisch uit de hoek op het internet. Melissa is in ieder geval alles behalve een schooljuf, en er circuleren eigenlijk meer seksueel getinte pics van haar op het net (inclusief pikant leaked materiaal) dan van Jenna. Wij hebben hier zelfs een aantal knappe pics van Melissa Benoist gevonden die ons beeld over haar toch wat hebben bijgesteld. En ze heeft que uitstraling hoe dan ook een sterke indruk gemaakt in de piloot aflevering, dus het zit wel goed…ook al trok de piloot aflevering zelf op de ballen. Ik bedoel, de eerste aflevering had slechte dialogen, zwakke montage, scènes die gewoon niet werken en moeilijke tot zelfs onbestaande karakteriseringen.


melissa_benoist_supergirl_pic01.jpgmelissa_benoist_supergirl_pic03.jpgmelissa_benoist_supergirl_pic02.jpg
© Warner Bros. Home Entertainment

Het personage van Lucy Lane is een terugkerend karakter die zal meehelpen om de figuur van Supergirl vorm te geven. Naast haar zien we in de casting ook nog Mehcad Brooks, Calista Flockhart en David Harewood. De mogelijke villain-rol zou gespeeld worden door Jeremy Jordan. Nu is het nog afwachten of de serie binnenkort bij ons te zien is. Hopelijk wordt de serie niet afgevoerd nog voor we Jenna Dewan aan het werk kunnen zien.

2 Comments

  1. Stibbe

    Wow, ziet er beter uit de de hoofdactrice 🙂

    Reply
  2. Vince

    De piloot gezien, is crap. De Flash serie is beter.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *