Baywatch film met Dwayne Johnson wordt reboot komedie

Al terug in 2006 was er al sprake van een mogelijke Baywatch film. Nu blijkt het project een in een stroomversnelling te komen, want er is zonet een bekende regisseur aan boord gekomen. Niemand minder dan Seth Gordon, de regisseur van Horrible Bosses (2011), zal de film in goede banen leiden.

Als we de mensen van The Hollywood Reporter mogen geloven zou Dwayne Johnson de hoofdrol gaan vertolken. De eerste versies van het script werden geschreven door Justin Malen en Robert Ben Garant. Bij het aantreden van Gordon werden Sean Anders en John Morris (Horrible Bosses 2) aangesteld als scenaristen, maar zij werden gaandeweg vervangen door Damian Shannon
en Mark Swift. Die twee scenaristen zijn vooral bekend voor hun script Freddy vs. Jason en Friday the 13th, maar hebben onlangs hun overgang gemaakt naar het comedy-genre.


baywatch_girls_traci_bingham_donna_derrico_yasmine_bleeth_gena_lee_nolin_nancy_valen.jpg
© Pearson All-American Television

Het grootste obstakel bij het ontwikkelen van het script was het vinden van de juiste toon en het ziet er naar uit dat de filmversie net zoals de 21 Jump Street (2012) film een eigen komische reboot film zal maken. Johnson zou de rol spelen van een redder die zijn job serieus neemt en de regeltjes naleeft volgens het boekje. En dit geeft ons al een vermoeden waar deze film naar toe gaat. Het personage van Johnson wordt gedwongen om zijn krachten te bundelen met een jonge rebel tegenover een oliegigant die een bedreiging vormt voor de kust. De film zou begin 2016 in productie gaan.

Nu valt nog af te wachten wie er gecast zal worden als baywatch babe, want zonder hen kan je toch moeilijk spreken over een Baywatch film. En bij deze zou ik meteen ook een suggestie willen maken aan de studio. Wie weet pikken ze het op. “Why not cast ‘Sports Illustrated’ model Kate Upton (pics), or even better, ‘Swimsuit Model’ Nina Agdal (see pics in this article)? And please, resist the urge to cast Will Smith’s son Jaden or goofy Chris Pratt. Zac Efron would be a better choice.”

Update 16/08/2015: Pamela Anderson (pics) is anders niet te spreken over het filmproject. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ. Pamela, die een hoofdrol vertolkte in de originele serie, zou de Baywatch-remake zelfs een slecht idee vinden en zegt dat de serie nooit een film zou moeten worden. “Niemand kan remakes waarderen”, verklaart Pamela. Ze vindt ook dat de jaren 90 een ‘simpelere, aardigere tijd was voor televisie’, maar dat de formule niet gaat werken op het grote doek in 2015. Dat Pamela zelf niet werd gevraagd voor een (cameo)-rol zal ook wel aan de bron liggen van haar onvrede met het project. In ieder geval gaat het project verder en hebben ze zoals verwacht ook al Zac Efron aan de haak kunnen slaan.

Ook Kelly Brook (pics) zou in de race zijn voor een rol in de Baywatch-film, maar daarvoor zou ze haar donkere lokken wel blond moeten verven. Het Britse model en actrice zou dan immers de rol van C.J. Parker op zich nemen en dat personage werd in de gelijknamige tv-serie gespeeld door blondine Pamela Anderson. De 35 jarige rondborstige brunette (35) zou het in de strijd om de rol moeten opnemen tegen modellen, de 23 jarige Kate Upton (pics) en de 22-jarige Charlotte McKinney. Ook de 19-jarige Game of Thrones-actrice Sophie Turner zou kans maken op de rol van Parker. “Kelly heeft net zo’n lichaam als de jonge Pam, ziet er geweldig uit in bikini en is een sterke actrice”, vertelt een anonieme bron, die denkt dat Brook grote kans maakt, aan Daily Star.

***Related Posts***
08/06/2017: Baywatch filmbespreking
09/12/2016: Baywatch pakt uit met humor, spierbundels en babes in slo-mo
12/11/2015: 7 actrices op de Baywatch shortlist
24/01/2007: Pin-up Keeley Hazell in Baywatch the movie?
03/07/2006: Geen Dallas voor Jessica Simpson
10/02/2006: Een Baywatch film met Pamela Anderson


*** Nina Agdal in hamburger commercial ***

3 Comments

  1. Bram

    Oh neen, klinkt belachelijk. Maar dat is waarschijnlijk ook hun einddoel.

    Reply
  2. Tony Stark

    Als ze die Nina Agdal casten hebben ze meteen mijn interesse 😀

    Reply
  3. Gaetan

    Die Starsky & Hutch film vond ik nog wel best grappig en 21 Jump Street ook. Met humor kunnen ze hier nog iets van maken.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *