Star Wars: Episode VII - The Force Awakens teaser trailer

Pin it!

Laten we eerlijk zijn, ook al trekt de teaser op de ballen en heb je geen flauw benul wat de uiteindelijke bedoeling was, heb ik er een heel goed gevoel bij dat deze Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015) onze grondvesten zal doen daveren. Regisseur J.J. Abrams heeft in ieder geval geen lessen te krijgen van hoe hij een franchise nieuw leven moet inblazen (cf. Mission: Impossible, Star Trek) Laten we in ieder geval hopen dat het beter wordt dan de prequels, maar hiermee leggen we misschien de lat wel heel erg laag. Wat denken jullie van deze eerste teaser trailer? Laat het weten in de commentaren.

star_wars_episode_vii_the_force_awakens_2015_pic01.jpgstar_wars_episode_vii_the_force_awakens_2015_pic02.jpgstar_wars_episode_vii_the_force_awakens_2015_pic03.jpg

***Related Posts***
16/04/2015: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens teaser trailer #2
24/06/2014: Han Solo met zware beenbreuk op set van Star Wars VII
28/01/2013: Star Trek regisseur zal ook Star Wars VII regisseren

*** Star Wars: Episode VII - The Force Awakens trailer ***

Commentaren

  • Geen lensflares of wa ?!

  • JJ zal er wel een visueel spektakel van maken. Nu maar hopen dat er ook een sterk verhaal in zit en niet enkel een opeenstapeling van achtervolgingen en lightsaber-gevechten.

  • Wel wat dom, niet? Hadden misschien beter een korte build-up gemaakt met die Jedi in het bos in plaats van een montage van shots die niets met elkaar gemeen hebben.

  • @Pieter-Jan: Dit heet dan ook een teaser!

  • Lijkt meer op een Star Wars film dan op een JJ Abrams film. Dit komt wel goed.

Post een commentaar

Optional