Win een PS3, PS4 of Xbox360 game van Alien: Isolation

Pin it!

Een game waar heel wat mensen op zitten te wachten is zonder enige twijfel Alien: Isolation (2014). Met uitzondering van Dishonored (2012) zijn er niet zo heel veel first person shooters waar ik verzot op ben. OK, het is meer werk voor de game-ontwikkelaars, maar geef mij maar een third-person shooter waar je je personage in de ruimte ziet bewegen in plaats van een gewoon point-of-view shot. In het begin van het game verwisselt Ripley bijvoorbeeld van outfit. Heel tof...enkel zien we de outfit niet. Dit hebben gezegd hebben SEGA en 20th Century Fox echt wel een verslavend game op de markt gebracht die zomaar eventjes een sequel vormt op de Ridley Scotts Alien (1979), in dezelfde sfeer, met dezelfde locaties en gebruik makend van die oorspronkelijke creepy geluidseffecten. Pure nostalgie en daarnaast ook een vet game!

Korte inhoud: Vijftien jaar na de gebeurtenissen in Alien voert Amanda, de dochter van Ellen Ripley, een wanhopige strijd om te overleven. In het spel verkeer je constant in dodelijk gevaar terwijl een meedogenloze Xenomorph in de schaduw loert. Tijdens haar missie moet ze de waarheid achter de verdwijning van haar moeder achterhalen. Slecht voorbereid moet je grondstoffen zoeken, geïmproviseerde oplossingen bedenken en je verstand gebruiken, niet alleen om de missie te doen slagen, maar ook om gewoon in leven te blijven.

alien_isolation_2014_picture.jpg

En bij deze gelegenheid verwennen we onze lezers met een gratis exemplaar van Alien: Isolation. We geven 3 game-exemplaren weg: één PS3, één PS4 en één Xbox 360. Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels, alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn (die hebben zoals altijd een streepje voor). Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. Vermeld in de email of jullie beschikken over een PS3 console en/of PS4 en/of Xbox360.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 19 oktober 2014. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op. Drie deelnemers zullen in de prijzen vallen. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes!

Alien: Isolation ligt vanag 8 oktober 2014 in de winkelrekken.

 

[ Uit welke films komen deze aliens ?]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?

 

***Related Post***
28/10/2014: Antwoorden en winnaars van de Quiz

Categories: Wedstrijd 0 comments

Post een commentaar

Optional