Nieuwe Guardians of the Galaxy trailer

Een film die op ons lijstje stond als mogelijke zomerflop is deze comic-adaptatie Guardians of the Galaxy (2014) van Marvel. De film werd geregisseerd door James Gunn, de man achter Slither (2006) en Super (2010). Twee films die noch slecht noch super goed zijn, maar op zich wel het bekijken waard. Vorige jaar deed hij wel een serieuze uitschuiver met zijn kortfilm “Beezel” in Movie 43 (2013).

guardians_of_the_galaxy_2014_poster.jpg

Korte inhoud: Intergalactische politieagent Peter Quill (Chris Pratt) komt in het bezit van een mysterieus object dat toebehoort aan Ronan the Accuser (Lee Pace), een machtige schurk die de veiligheid van het universum in gevaar brengt. De enige manier voor Peter om uit Ronan’s klauwen te blijven, is zich aansluiten bij een groep vreemde huurlingen bestaande uit Rocket Raccoon (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel), Gamora (Zoe Saldana) en Drax the Destroyer (Dave Bautista).

Het lijkt wel op een soort Star Wars opera, maar dan een stuk meer abstract en iets meer wacko zoals Serenity (2005), met een mengeling van Buck Rogers (1979) en een vleugje Flash Gordon (1980). Voldoende redenen om mijn interesse op te wekken. Naast bovenvermelde cast hebben we tevens nog heel wat bekende koppen, zoals Benicio Del Toro, Djimon Hounsou en Glenn Close.

Toen ik de marketing-campagne van de film zag had ik toch zo’n John Carter gevoel. Groot budget, heel veel visuele effecten, een hoofdacteur die niet mega-populair is en een project die niet meteen bekend in de oren klinkt voor het breed publiek. Toch denk ik dat de film wel een stuk beter zal zijn. De nieuwe character posters zien er in ieder geval wel bad ass uit. Laten we hopen dat de film al even stoer uitpakt. De promotie is een beetje laat op gang gekomen maar ze draait in ieder geval nu op volle toeren. De Belgische release is voor 13 augustus 2014.

Ondertussen werd deze week een 4de trailer online-gezet, dus mocht je nog niet goed weten wie al die karakters zijn, is hier een nieuwe poging om al die figuren hun momentje te geven. En tot nu toe heeft elke trailer wel voldoende indruk kunnen maken. Maar het potentieel voor een zware teleurstelling aan de box-office blijft wel groot. Het productiebudget van de film bedraagt 170 miljoen dollar, en dat betekent dat ze een slordige 340 miljoen moeten ophalen om uit de kosten te komen.


guardians_of_the_galaxy_2014_poster_star_lord.jpgguardians_of_the_galaxy_2014_poster_rocket_groot.jpgguardians_of_the_galaxy_2014_poster_gamora.jpgguardians_of_the_galaxy_2014_poster_drax.jpg

James Gunn heeft ook een rolletje gegeven aan de knappe Mikaela Hoover. Deze Spaans-Italiaanse furie is misschien maar 1m56 groot, maar haar verschijning valt telkenmale op. Mochten jullie niet meteen weten over wie we het hebben, dan kunnen jullie hieronder genieten van een aantal geslaagde foto’s van de actrice. Uiteraard heeft ze in Guardians of the Galaxy, maar het is zeker wel een aanwinst voor het oog.

*** Guardians of the Galaxy trailer #4 ***

6 Comments

  1. Brix

    Zoe Saldana in ’t groen, yup, laat maar komen.

    Reply
  2. Daan

    De trailer vind ik er eerlijk gezegd niet zo straf, en misschien omdat de focus iets teveel ligt op de komedie dan op de actie.

    Reply
  3. Govert

    Cult zonder twijfel

    Reply
  4. jonathan

    Nope, niet mijn ding. Teveel poppetjes naar mijn smaak, ben er als jonge twintiger gewoon te oud voor.

    Reply
  5. Dominique

    Het is gewoon nie normaal hoeveel zin ik heb om die film te gaan zien. Trailer en posters zijn gewoon mega cool.

    Reply
  6. Vince

    Ben spontaan verliefd geworden 🙂

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *