Zack Snyder regisseert Justice League na Batman vs Superman

De kogel is door de kerk, Zack Snyder zal de opkomende Justice League (2017) film regisseren voor Warner Bros en DC Comics, de tegenhanger van Marvels The Avengers (2012). Volgens Imdb zal dit gebeuren met Henry Cavill als Clark Kent/Superman, Gal Gadot als Diana Prince/Wonder Woman en Ben Affleck als Bruce Wayne/Batman in de hoofdrollen. Het scenario wordt naar goede gewoonte geschreven door David S. Goyer.

Het wordt ondertussen ook al uitkijken naar Batman vs. Superman (2016), de vervolgfilm op Man of Steel (2013) waarin we voor het eerst de nieuwe Batman en Wonder Woman aan het werk zullen zien, naast Jesse Eisenberg als Lex Luthor.


justice league,zack snyder,gal gadot,dc comics,warner bros,batman vs superman,man of steel,batman,superman,wonder woman,green arrow,ray fisher,ben affleck,henry cavill,the avengers,marvel,lex luthor,jesse eisenberg
© Warner Home Video

Warner Bros president Greg Silverman zei in de Wall Street Journal dat de film een verdere uitbreiding was van het universum die begonnen is met Man of Steel. En gezien de releasedatum van 2017 lijkt het er wel op dat de film back-to-back worden opgenomen, om zo de continuïteit te garanderen alsook de kost wat naar benden te halen. En ondertussen zien we ook nieuwe namen opduiken, zoals Ray Fisher in de rol van Victor Stone / Cyborg. Het wordt nu nog afwachten op de kandidaten voor de rol van Flash en Green Lantern. Maar ook Aquaman, de Martian Manhunter, Green Arrow, Atom, Hawkman, Black Canary, Captain Marvel (niet te verwarren met Captain America), Plastic Man en nog tientallen anderen.

Eén van de redenen van het box-office succes van The Avengers is dat de meeste karakters reeds te zien waren in een eigen filmversie (Thor, Iron Man, Captain America, Loki, Black Widow). Je had dus geen verdere expositie nodig voor deze karakters en kon meteen met het verhaal en de actie beginnen. Hier heb je de indruk dat DC Comics meteen op de trein van de ensemble-films wil springen – gezien binnenkort The Avengers: Age of Ultron (2015) wordt losgelaten – en zich niet al teveel bekommert over het feit dat veel van die karakters nog geïntroduceerd moeten worden. En we weten allemaal dat zelfs 3 nieuwe villains presenteren in een film (cf. Spider-Man 3 en The Amazing Spider-Man 2) geen evidente zaak is.

Er zijn nu wel al tv-series uit, zoals “Arrow” waarin Green Arrow wordt voorgesteld, maar niemand kent die serie. En gezien het niveau van de serie is dat ook wel te begrijpen. Onlangs werd zelfs de Captain Marvel film afgevoerd. Veel zal afhangen van de opkomende Batman vs. Superman en met Zack Snyder aan het roer weet je maar nooit hoe het zal uitpakken …

***Related Posts***
06/01/2014: De filmadaptatie van Captain Marvel komt er niet
13/08/2013: Geen Batman voor Orlando Bloom
08/06/2012: Justice League film komt in stroomversnelling
31/12/2010: Geen Wonder Woman voor Christina Hendricks
29/07/2005: Geen Wonder Woman voor Kate Beckinsale

3 Comments

  1. Gregory

    Zouden ze niet beter wachten tot Batman vs Superman uitkomt alvorens met Zack Snyder in zee te gaan. Na al wat ik heb gelezen over Man of Steel zijn de meningen toch heel verdeeld. Ja het zag er visueel knap uit, maar de film werd toch maar zwakjes onthaald bij pers en publiek.

    Reply
  2. java

    Is dat die film met Ben Affleck als Batman? Not interested!

    Reply
  3. Brechten

    @Gregory: Wees blij dat Bryan Singer de film niet regisseert!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *