Van Damme in komedie Welcome to the Jungle

Acteur Jean-Claude Van Damme gooit het duidelijk over een andere boeg. Naast zijn verschijning in tal van leuke tv-spotjes, zoals onlangs die geniale Volvo Trucks-spot, zal hij binnenkort opduiken in de komediefilm Welcome to the Jungle (2013). En ondertussen is de eerste trailer van de film on-line, en het ziet er wel nog ‘ok’ uit.

Jean-Claude Van Damme,Welcome to the Jungle,Adam Brody,Rob Huebel,Rob Meltzer,Jeff Kauffmann,Kristen Schaal,Dennis Haysbert

Korte inhoud: De film vertelt het verhaal van Chris (Adam Brody). Hij is op het werk een slappeling die niet durft op te staan tegen de kantoorpestkop Phil (Rob Huebel). Tijdens een zogenaamde wildernis seminar op een tropisch eiland loopt het mis en wordt coach Storm Rothschild (Van Damme) aangevallen door een poema. Het moment voor Chris om wel op te staan en zich te bewijzen.

Van Damme is al een tijdje van het witte doek verdwenen en zijn films gingen standaard Direct-to-DVD of op Video-on-Demand, en het zijn niet zijn tv-spotjes en zijn rolletjes in The Expendables-sequel of in de Belgische prent JCVD die hier iets aan zou veranderen. Maar hij bleef een grote fanbasis behouden en het lijkt er een beetje op dat hij toch zijn retour aan het maken is, al is het op een heel onconventionele manier. Toch valt het nog af te wachten of deze film een bioscoop-release zal krijgen, wat op dit ogenblik nog niet is bevestigd.

De film werd geregisseerd door een zekere Rob Meltzer en geschreven door een nog grotere onbekende genaamd Jeff Kauffmann. Het budget van de film ligt op 3.5 miljoen dollar wat eigenlijk overeen komt met het budget van een Belgische filmproductie. Als deze het bioscoop-circuit haalt verwacht ik wel dat deze prent winst gaat boeken. Naast JC, die opnieuw met zichzelf heerlijk kan lachen, hebben we tevens ook nog de grappige Kristen Schaal en de altijd bekoorlijke Dennis Haysbert. Het is entertainment en wat mij betreft zal je hier misschien wel meer plezier aan beleven dan aan één van de zovele actieprenten waar Van Damme de laatste jaren mee heeft uitgepakt.


*** Welcome to the Jungle trailer ***

2 Comments

  1. BlackMoon

    Het werd tijd dat hij eens een komedie deed!

    Reply
  2. Spence

    @BlackMoon: Je bedoelt ‘bedoelde’ komedies.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *