Captain America: The Winter Soldier nieuwe trailer !

Er loopt een Marvel tv-serie in de States, met name Agents of S.H.I.E.L.D. (2013-), en in de cast zien we ondermeer Cobie Smulders terug die ook al te zien was als agent Maria Hill in The Avengers (2012). De serie op zich kan niet meteen mijn interesse oproepen, maar de S.H.I.E.L.D. organisatie zal een belangrijke rol spelen in de nieuwe Captain America: The Winter Soldier (2012) van Anthony Russo en Joe Russo.

captain america,The Winter Soldier,Cobie Smulders,The Avengers,Joe Russo,Anthony Russo,Chris Evans,Scarlett Johansson,Samuel L Jackson,Joe Johnston,thor,the first avenger,Hayley Atwell,Dominic Cooper,Robert Redford,Christopher Markus,Stephen McFeely

Korte inhoud: Steve Rogers (Chris Evans), beter bekend als de superheld Captain America, heeft moeite met zijn rol in de moderne wereld. Samen met Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), alias Black Widow, trekt hij ten strijde om een sterke maar mysterieuze vijand te bestrijden, die zich verstopt in het huidige Washington. Natasha Romanoff is een spionne die werkt voor S.H.I.E.L.D., de veiligheidsdienst onder leiding van Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Ik vond de eerste Captain America: The First Avenger (2011) van Joe Johnston nog zo geen slechte film. De film deed het zelfs niet geheel slecht aan de kassa tijdens zijn bioscooprelease met een recette van 370 miljoen op een productiebudget van 140 miljoen dollar. Daarom is het wat vreemd dat we hier te maken hebben met een regisseurs-wissel. Nu, in alle eerlijkheid was de film niet van hetzelfde niveau als The Avengers of even flamboyant als Thor (2011).

Winter Soldier saga is een van de betere comic reeksen die er zijn, dus verwacht ik wel dat deze film het beter zal doen dan zijn voorganger. Qua cast zien we naast de bovenvermelde acteurs opnieuw Hayley Atwell en Dominic Cooper, maar ook Robert Redford. Het scenario werd geschreven door Christopher Markus en Stephen McFeely.

Ook al lijkt de trailer meer op een S.H.I.E.L.D. film in plaats van een Captain America sequel, vind ik het allemaal nogal kick-ass. Een beetje humor, harde actie, een donker sfeertje, veel verhaal en indrukwekkende cgi, wat kan je meer verwachten van een dergelijke film. Hoe je het ook draait of keert, de meeste Marvel trailer zijn altijd wel aanstekelijk. Het zou wel eens kunnen dat deze film net iets meer indruk zal maken dan Thor 2: The Dark World (2013). Captain America: The Winter Soldier draait vanaf 24 maart 2014 bij ons in de bioscoop.


*** Captain America: The Winter Soldier character posters ***
captain america,the winter soldier postercaptain america,the winter soldier poster 2captain america,the winter soldier poster 3captain america,the winter soldier poster 4

*** Captain America: The Winter Soldier trailer #2 ***

4 Comments

  1. Dembé

    Vind het nieuwe Captain America kostuum eigenlijk wel knap, en de trailer ziet er beter uit dan deze van Thor 2.

    Reply
  2. Kons

    Het zal weer al CGI zijn wat de klok slaat 🙁

    Reply
  3. Dominique

    Lol. Er is een versie van de poster zonder masker. Ben blij dat ze hebben
    ingezien dat de masker wel een essentieel onderdeel is van de outfit.

    Reply
  4. BlackMoon

    Die taille van Scarlett Johansson is nie normaal. Lijkt wel een gephotoshopte Barbiepop !!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *