Geniale verborgen camera promo-film voor Carrie

De beste filmpromotie is diegene die kan doorbreken op sociale netwerken, en dat kan zeker wel gezegd worden van het filmpje die is gemaakt ter ondersteuning van Carrie (2013). Het is wederom een verborgen-camera filmpje die is opgezet door een pak mensen die nietsvermoedende burgers zullen beetnemen, en het resultaat is echt wel geslaagd. Het zijn de telekinetische krachten van Carrie die hier op een heerlijke manier in de verf worden gezet.

carrie,stephen king,chloe grace moretz,Ansel Elgort,Shailene Woodley,Haley Bennett,Emily Browning,Lily Collins,Bella Heathcote,Kimberly Peirce

Korte inhoud: Carrie White (Choë Grace Moretz) is een verlegen meisje dat niet snel vrienden maakt. Iedereen uit haar klas haat haar en pest haar altijd. Na een vernederend incident in de doucheruimte, straft de gymlerares al haar klasgenoten. Eén meisje vindt haar zielig en overtuigt haar vriend Tommy (Ansel Elgort) om met haar naar het schoolbal te gaan. Carrie is blij, maar mag niet van haar bezitterige moeder. Uiteindelijk gaat ze toch en wanneer het blijkt dat haar klasgenoten wraak willen nemen op het bal, ontwikkelt ze voor haar onbekende telekinetische krachten die ze tegen haar klasgenoten gebruikt.

Actrice Shailene Woodley (The Descendants, The Spectacular Now) was de eerste keuze voor de rol van Carrie, maar zij had er uiteindelijk geen zin in. Bijgevolg werd het Chloë en ik denk dat zij wel geknipt is voor de rol – ook al zou ik haar nu ook niet zien als een lelijk eendje. Maar als ik de andere kandidaten zie die in aanmerking kwamen voor de rol (Haley Bennett, Emily Browning, Lily Collins en Bella Heathcote) hebben ze toch wel de juiste beslissing genomen. Regisseuse van dienst is Kimberly Peirce, die al indruk maakte met haar Boys Don’t Cry (1999), ook al een film over een getormenteerde ziel. De film komt op 13 november 2013 in de bioscoop, maar jullie kunnen deze al zien op het Filmfestival van Gent.

Er was eerst het boek van Stephen King, nadien de film van Brian De Palma en uiteindelijk is er nu de remake, en je kunt er niet omheen om iedereen het boek aan te raden en in tweede plaats de schitterende verfilming van De Palma.


*** Carrie promo-prank ***

***Related Post***
08/04/2013: Carrie remake pakt uit met nieuwe trailer

2 Comments

  1. ruben

    Zalig, maar zijn niet de eersten. Voor de Skyfall film hadden ze hier in Antwerpen ook iets gelijkaardigs opgezet, maar veel minder grappig natuurlijk dan deze prank.

    Reply
  2. Bob

    Zalig filmpje, zouden ze beter doen bij elke film.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *