Nieuwe Anchorman 2: The Legend Continues posters

En hier hebben we de nieuwe posters van Anchorman 2: The Legend Continues (2013), het vervolg op de knettergekke Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004), ook al in regie van Adam McKay. De eerste film bracht met zijn productiebudget van 26 miljoen dollar een slordige 90 miljoen dollar op.

Korte inhoud: Nadat in de jaren ’70 het succes van Channel 4 bijzonder groot was, werd het nieuwsteam ontbonden en zaten de ankers aan de grond, tot op het moment een 24-uurs nieuwszender in elkaar wordt gestoken en de oude nieuwslezers, Ron Burgundy (Will Ferrell), weerman Brick Tamland (Steve Carell), de verslaggever op locatie Brian Fantana (Paul Rudd) en sportverslaggever Champ Kind (David Koechner), worden opgeroepen.


anchorman 2 poster christina applegateanchorman,anchorman 2,adam mckay,will ferrell,steve carell,paul rudd,david koechner,christina applegate,dylan baker,meagan good,james marsden,sacha baron cohen,liam neeson,harrison ford,jim carrey,vince vaughn,luke wilson,tina fey,greg kinnear,john c reilly,chevy chaseanchorman 2 poster will ferrell

Ook Christina Applegate zou opnieuw van de partij zijn naast een pak nieuwe gezichten. Zo is er Dylan Baker, Kristen Wiig, Meagan Good en James Marsden. Maar ook Sacha Baron Cohen, Liam Neeson, Harrison Ford, Jim Carrey, Vince Vaughn, Luke Wilson, Tina Fey, Greg Kinnear en John C. Reilly. En ga zomaar een tijdje verder, want hier hebben ze gewoon elke acteur met een beetje gevoel voor humor aangesproken en een rol aangeboden.


anchorman 2 poster steve carellanchorman 2 poster paul ruddanchorman 2 poster david koechner

Het zijn 4 achterlijke nieuwslezers en bijgevolg mogen ze ook zondigen aan zowel seksistische als racistische foute grapjes. Vooral het einde van de trailer schaamt er zich allerminst voor. En misschien maar goed ook, want in deze film wordt minder gelachen met kleurlingen dan met mensen die met kleurlingen willen lachen. En bijgevolg is heel veel toegelaten. James Marsden lijkt ook een bijzonder interessante acteur te zijn voor dergelijke films. Hij heeft niet meteen een geslaagde indruk gemaakt in thrillers en comic adaptaties, maar komedie zou misschien wel zijn ding zijn. Het heeft me echter altijd verbaasd dat een acteur als Chevy Chase niet wordt gevraagd voor een cameo of kleine rol. Ik zou hem zeker wel zien in de rol van een wat bizarre nieuwslezer. Anchorman 2: The Legend Continues komt in de States in de zalen op 20 december 2013.

*** Anchorman 2: The Legend Continues trailer #2 ***

***Related Post***
31/05/2014: Anchorman 2: The Legend Continues review

2 Comments

  1. Stefaan

    Het duo Ferrell & Carell is altijd succes verzekerd, ook al denk ik dat hier eigenlijk geen sequel nodig was en misschien een beetje geforceerd zal aanvoelen.

    Reply
  2. Claes

    Ik vind de trailer eigenlijk niet zo geslaagd. Denk dat de film wel een stuk beter is dan wat deze trailer laat uitschijnen.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *