We’re the Millers (2013) *½ Blu-ray review

Het zag er naar uit dat Jennifer Aniston nog maar eens uit de kleren ging gaan voor de komedie We’re the Millers (2013) van regisseur Rawson Marshall Thurber (Dodgeball: A True Underdog Story). En het moet gezegd worden, ze mag nog steeds gezien worden in lingerie, spijtig genoeg is heeft het verhaal nog minder om het lijf.

jennifer aniston,were the millers,rawson marshall thurber,jason sudeikis,emma roberts,ed helms,horrible bosses,wanderlust,tomer sisley,wedding crashers,steve faber,bob fisher

Korte inhoud: David Burke (Jason Sudeikis) is een kleinschalige drugsdealer die het houdt bij het handelen met volwassenen en dus absoluut niet in zee gaat met de jeugd. Alles gaat van een leien dakje, tot hij onverwachts genoodzaakt is voor het grote geld te gaan na druk van zijn baas (Ed Helms). David besluit op een slimme en valse manier een familie te stichten met de buren, wat deel uit maakt van een plan om een grote hoeveelheid wiet de VS in te smokkelen vanuit Mexico. Hij huurt een stripper (Jennifer Aniston) in en twee jongeren (Will Poulter en Emma Roberts).

Sudeikis en Aniston hebben al eerder samengewerkt op Horrible Bosses (2011), maar los van de casting agent hebben deze films verder niets met elkaar te maken. Of toch, Jennifer zou ook in deze film uit de kleren gaan, net zoals ze dat ook al zou doen Wanderlust (2012). Maar diegene die hopen op een naakte Aniston, zullen van een koude reis terug komen. Alles werd naar goede gewoonte heel braaf in beeld gebracht. Maar het maakt deel uit van een uitgekiende commerciële strategie, die blijkbaar goed werkt: Kom naar buiten met beelden alsof een bekende actrice uit de kleren gaat, maar uiteindelijk is hier niets van aan. De toeschouwer kan hier moeilijk over klagen om niet afgeschreven te worden als een ordinaire pervert. In ieder geval hebben we wel te maken met een R-rated film, al heb ik geen idee waarom. Misschien het grove taalgebruik, maar ik heb in PG13 films al veel erger gehoord.

De drug-lord in de film wordt gespeeld door Tomer Sisley, de Franse acteur die we nog kennen van de Largo Winch films. Het script werd ondermeer geschreven door Bob Fisher en Steve Faber, die met Wedding Crashers (2005) hebben bewezen dat ze het komedie-genre meester zijn. Ik kan me echter niet ontdoen van het gevoel dat ze deze prent tijdens een zatte bui op een weekend hebben neergepend zonder zich al teveel te bekommeren over de kwaliteit van de humor.


 We're the Millers animated picture We're the Millers animated picture
© Warner Home Video

Er zitten wel een paar leuke scènes in, zoals de scènes met Ed Helms en zijn bureau met een immense aquarium waarin we een orca zien die een haai in stukken bijt, of de scène met de blow job, maar meer dan een glimlach is er toch niet van afgekomen. Op de Blu-ray, die op 22 januari in de winkelrekken ligt, vinden jullie een extended cut van de film, naast deleted scenes en een blooper reel. Maar ook wat making-off materiaal. Het is niet mijn soort film, maar er is hier wel degelijk een publiek voor. De film had een productiebudget van 37 miljoen dollar, maar bracht zowat 270 miljoen dollar op tijdens zijn bioscoop-release. Ik verwacht dus nog meer films met een schaars geklede Aniston in de nabije toekomst.

rating


Beoordeling: 1.5 / 5

Recensie door op 12 januari 2014

***Related Post***
05/09/2014: Horrible Bosses 2 trailer met Chris Pine
11/03/2012: Horrible Bosses Blu-ray review
05/01/2012: Horrible Bosses 2 in de maak
16/05/2011: Jennifer Aniston als foute tandarts

 


*** We’re the Millers trailer ***

2 Comments

  1. Aless

    Aniston blijft er nog steeds goed uitzien ! De film daarentegen …

    Reply
  2. Johnny D

    Geen hoogvlieger maar viel nog wel mee.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *